≫ 

Dok sukob besni, ćerka ruskog ministra Šojgua sunča se u toplesu na Crnom moru: Fotografije izazvale bes

Fotografije su se pojavile samo dve nedelje nakon što je Ksenija ugostila predsednika Rusije Vladimira Putina i svog oca tokom posete Sankt Peterburgu

  • 47
Ksenia Shoigu Ksenija Šojgu Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Na društvenim mrežama procurile su fotografije ćerke Sergeja Šojgua, ruskog ministra odbrane, kako uživa na plaži na Crnom moru.

Ksenija Šojgu uslikana je kako se u toplesu sunča na plaži na obali Crnog mora.

Na sebi je imala samo crne gaćice, dok osobu koja ju je verovatno slikala, drži za stopalo.

Fotografije su izazvale bes na internetu, pogotovo jer je njen otac uključen u sukobe u Ukrajini koji traju skoro šest meseci.

Dok se Ksenija sunča, trupe njenog oca optužene su za brojne zločine, uključujući premlaćivanje vojnih obveznika, silovanje i ubijanje dece.

Fotografije su se pojavile samo dve nedelje nakon što je Ksenija ugostila predsednika Rusije Vladimira Putina i svog oca tokom posete Sankt Peterburgu.

Inače, ruski ministar Šojgu u braku je s Irinom Šojgu, a zajedno imaju dvoje dece. Ksenija je rođena 1991. godine, dok je druga ćerka, Julija, rođena 1977. godine.

Ksenija je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a, prema pisanjima stranih medija, trenutno radi u Gazprombanci.

Julija, njena starija sestra, diplomirala je na Fakultetu psihologije na Moskovskom državnom univerzitetu, a trenutno vodi Centar za hitnu psihološku pomoć Ministarstva za vanredne situacije Rusije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    12. avgust 2022 | 10:07

    Sto malo ne napišite gde se provode žene i ćerke bogatih Ukrajinaca i onih sa vlasti u Ukrajini.Dzaba sva prljava propaganda protiv Rusa oni dobijaju rat i ostvaruju svoje ciljeve

  • Tivat

    12. avgust 2022 | 10:37

    Sraman naslov ! Šta treba da uzme pušku u ruke i da krene na Ukrajinu. Normalno je da uživa u životu. Da malo dođete u Tivat pa da vidite šta rade i kako se ponašaju ( djevojke-žene) iz Ukrajine. Ne znam čije su ćerke, ali se bahate i provode preko svake mjere.

  • SS

    12. avgust 2022 | 10:30

    I šta s tim što se devojka sunca??? A žena Zelenskog se sepuri na naslovnim stranama prestižnih časopisa i "kuka" kako je život Ukrajinaca težak....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA