Video sam decu prekrivenu krvlju, bilo je užasno: Prva izjava svedoka nesreće u Bugarskoj

U srpskom autobusu bilo je 48 osoba, uglavnom dece

  • 2

Autobus sa decom iz Srbije doživeo je saobraćajnu nesreću na auto-putu Trakija u Bugarskoj. Teodor je jedan od mnogih vozača koji je stao da pomogne povređenima. 

- Ne bih želeo nikome da vidi takvo nešto, decu koja plaču, prekrivena krvlju - rekao je Teodor.

Prema njegovim rečima, čuo je od vođe puta da je u autobusu bilo 48 ljudi, ista osoba mu je rekla da u nesreći nije učestvovalo drugo vozilo.

Kako je naveo za bugarske medije, svi povređeni u vozilima Hitne pomoći, bili su svesni. Ipak, naveo je ovaj svedok, bilo je jedno dete i dvoje odraslih koji su bili u nešto ozbiljnijem stanju.

Na snimku sa BG Voice čuju se deca koja plaču, vidi se mnogo ljudi na licu mesta i brojne rasute stvari. Na zemljanom delu deluje da se ukazuje pomoć bar dvema osobama. Čuje se ženski glass koji kaže: "Nema vriske, polako!".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • јс

    14. avgust 2022 | 21:28

    То су деца која су као фолклорна група учествовала у прослави празника Несебара,били су у хотелу у коме сада боравим...дивна деца и њихови учитељи..даће бог да нема страдалих...

  • Ls

    14. avgust 2022 | 21:32

    To nedaj bože nikome hvala bogu nema poginuli ali to već treća nesreća autobusi prošle godine kod Slavonskog Broda Kosovski autobus sada prije 10 dana poljski i sada Srpski.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA