≫ 

Tragedija: TikTok zvezda Tanja Pardozi poginula dok je skakala s padobranom

Poslednji video koji je objavila na TikToku opisuje skroz crne puzle koje je nedavno završila i govori ot ome kako ne može da prestane da vidi crne puzle svuda - fenomen koji je opisala kao efekat tetrisa

  • 0
Tanya Pardazi, tiktokerka, poginula, kanada Printscreen: Instagram/ryestnya

Dvadesetjednogodišnja TikTok zvezda Tanja Pardozi poginula je u nesreći tokom skakanja padobranom, ostavivši u žalosti onlajn zajednicu, prijatelje i porodicou.

Kako su njeni prijatelji rekli za medije, Tanja je bila strudent Univerziteta u Torontu i ušla u polufinale izbora za mis Kanade.

- Tanja se interesovala za sve što je novo i što je avanturistički. Život je za nju bio previše dosadani uvek se upuštala u avanture - kaže Melodi Ozgoli, Tanjina prijateljica iz detinjstva.

Poginula devojka imala je veliki broj pratilaca na TikToku i malo joj je falilo da dostigne 100.000 pratilaca, gde je često pričala o filozofskim temama i teorijama zavere.

Agencija koja pruža padobanske usluge objavila je saopštenju da je 21-godišnja studentkinja poginula u nesreći koja se dogodila 27. avgusta, ali nisu spominjali njeno ime. Prema saopštenju kompanije, studentkinja je prekasno otvorila padobran, bila je preblizu zemlje i počela da se okrreće velikom brzinom i rezervni padobran nije imao dovoljno vremena da se otvori.

- Skakač je nedavno uključen u padobransku zajednicu i nedostajaće nam. Padobranski tim Toronto je veoma pogođen ovom nesrećom - istakli su i nisu želeli dalje da komentarišu nesreću.

Poslednji video koji je objavila na TikToku opisuje skroz crne puzle koje je nedavno završila i govori ot ome kako ne može da prestane da vidi crne puzle svuda - fenomen koji je opisala kao efekat tetrisa.

"Počivaj u miru", "Žao mi je što si nas napustila tako rano. Nadam se da će zagrbni život biti sve što si zamišljala i više ot goga, dok se ponovo ne sretnemo", neki su od komentara ispod videa.

Kada je Ozgoli saznala da joj je prijateljica poginula, pomislila je da je u pitanju šala. A onda ju je sustigla realnost.

- Uvek je želela da radi nešto zabavno, uvek je želela da proba nešto novo, jednostavno je bila takva kao osoba. Želela je da živi život punim plućima, da iskoristi svaku sekundu - objasnila je.

Tanjina sahrana održana je 2. septembra.

@philosatea #tetris #tetriseffect ♬ original sound - philosophy | tanya

Video: Otišla na kozmetički tretman, pa završila u bolnici: Imam bolnu alergijsku reakciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA