Misteriozna žena sve češće viđena u društvu Kim Džong Una: Ne odvaja se od njega već 6 meseci

Procenjuje se da ima između 30 i 40 godina, a mnogi sumnjaju da je njegova rođaka

  • 4
Kim Jong-un, Kim Džong Un Foto: Profimedia/STR/AFP

U društvu lidera Kim Džong Una sve ćešće se može videti misteriozna žena. Iako je uvek u neupadljivoj odeći, čini se da je itetako zapala za oko novinarima koji već duže vreme pokušavaju da otkriju ko je ona.

Najčešće je fotografisana kako ide iza severnokorejskog lidera u sakou i pantalonama, sa naočarima, dok u ruci najčešće drži torbu.

Ona je i prošle nedelje tokom velikog koncerta bila uz Kima, a snimljena je i kako nosi fasciklu sa papirima tokom njegovog govora pred parlamentom, kada se zakleo da nikada neće odustati od nuklearnog oružja.

Severnokorejski mediji koji su pod strogom kontrolom lidera u više navrata su objavili snimak na kom se vidi pomenuta žena, ali njen identitet nikada nije otkriven, piše Guardian.

Nju su zapadni mediji prvi put primetili u februaru ove godine i od tada je stalno uz njega.

- Uglavnom je vidimo kako nosi torbu, verovatno sa Kimovim stvarima koje mora da ima pri ruci, poput telefona,cigareta i lekova - piše NK News.

Procenjuje se da ima između 30 i 40 godina, a mnogi sumnjaju da je njegova rođaka. Kim navodno ima najmanje dve polusestre Kim Sol Song i Kim Čun Song, obe rođene sedamdesetih godina prošlog veka.

Dinastija Kim, koju je 1948. godine osnovao Kim Il Sung suvereno vlada Severnom Korejom već tri generacije. Nije nikakva retkost da su čak i ženski članovi najuže porodice postavljani na visoke položaje u stranci.

Najistaknutija je Kimova sestra Kim Jo Džong, koja je posle svog brata najvažnija ličnost u zemlji. Ona ga često predstavlja na brojnim samitima i sastancima kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Kruže priče da je ona mozak cele operacije koja stoji iza Kimove slike u javnosti.

Pre četiri godine Kim je svojoj supruzi Ri Sol Ju dodelio titulu prve dame, što je kako analitičari smatraju, veliki korak za njenu političku karijeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • John

    15. septembar 2022 | 20:50

    Cuo sam i ja da postoje takve zene...zovu ih sekretarice...

  • Hoce zapadni fasisti

    15. septembar 2022 | 18:01

    Puknu od zla toliku mrznju stvaraju prema istoku platice fasisti za sve

  • Bata

    15. septembar 2022 | 17:15

    Čuo sam da je to on lično. Klonirao je sam sebe kao ženu i onda se svuda pokazuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA