≫ 

Stravičan pad cirkuske akrobatkinje sa velike visine: Iskliznula partneru iz ruke

Nesreća se dogodila u cirkusu u Omsku

  • 0
Gimnastičarka pala Printskrin: Twitter/kalabasterjak

Gimnastičarki iz Omska, koja je pala sa velike visine dok je izvodila tačku bez osiguranja, dijagnostikovan je prelom šake i, moguće, kompresioni prelom kičme, napisao je trener Edgard Zapašni na svom Telegram kanalu.

Prema njegovim rečima, devojčica je imala magnetnu rezonancu. On je dodao da je umetnik svestan i da se kreće samostalno.

Gimnastičarka ima prelom ručnog zgloba i eventualno kompresioni prelom kičme! Sa žrtvom u bolnici je i direktor cirkusa. Umetnik je svestan i kreće se samostalno - napisao je Zapašni.

Incident se desio u areni cirkusa u Omsku, gimnastičarka je pala sa velike visine bez osiguranja. Snimak od trenutka incidenta objavio je portal Siti 55. Na snimku se vidi kako se devojka, zajedno sa partnerom, penje na viseću konstrukciju, a zatim klizi i pada.

Pres služba jekaterinburškog Filatovskog cirkusa, u čijoj je trupi devojčica, saopštila je da će pomoći stradalom u lečenju povrede. Sama gimnastičarka nema potraživanja prema poslodavcu i planira da se vrati svojim aktivnostima u roku od mesec dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA