Trudnica nađena mrtva, sumnja se na ritualno ubistvo: Ubica joj rasporio stomak, pored tela ostavljeni novčići

Prvi rezultati istrage pokazali su da je trudnica najverovatnije žrtvovana, kao i da se radi o ritualnom ubistvu

  • 1
Trudnica, nož, muškarac, ubistvo Foto: Pixabay

Trudna Ohana Karolin (24) iz Brazila, pronađena je mrtva sa unakaženim genitalijama i razrezanim stomakom, a policija sumnja da se radi o ritualnom ubistvu.

Ova majka troje dece, bila je u sedmom mesecu trudnoće, kada je prošle srede pronađena mrtva u blizini Sao Paola. Jedan prolaznik ugledao je njeno iskasapljeno telo, u delu grada u kom se nalaze sedišta brojnih evangelističkih verskih zajednica i odmah je pozvao policiju.

Ohana je na sebi imala samo majicu, a policija je pored njenog tela pronašla šorts, papuče i novčiće.

Prvi rezultati istrage pokazali su da je trudnica najverovatnije žrtvovana, kao i da se radi o ritualnom ubistvu.

Policija je odmah pronašla njenog bivšeg muža i oca njeno troje dece, koji je identifikovao telo. Istraga još uvek traje, a očekuje se da će kada ona bude završena biti poznato da li iza njenog ubistva možda stoje bivši muž ili sadašnji partner, piše Daily Mail.

- Upoznala kje članove neke opasne bande. Postala je čudna, čaks am se od nje i distancirao zbog toga. Zaista ne znam šta joj se desilo. Zaista je bila divna, svi smo je voleli - kaže jedan od njenih prijatelja.

Drugi prijatelj tvrdi da je na dan kada je Ohana nestala, video nju kako ulazi u crni automobil. Drugi očevici tvrde da su tog dana u blizini mesta zločina takođe videli crna uatomobil koji odgovara opisu.

Njeno telo poslato je na obdukciju, a policija smrt tretira kao ubistvo.

Video: Trauma za ceo život: Marija ostala bez bebe lekarskom greškom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    27. septembar 2022 | 22:32

    Pre bi rekao da je iz siromastva i nemogucnost egzistencije i novca da moze da prehrani decu mozda usla u drustvo mafije,a oni je prisiljavali mozda na neke poslove gde bi oni imali neku korist,u jednom trenutku odbila a oni bili nemilosrdni ,pre bi to reko nego da je sektaski obred,ali nije nista iskljuceno pa sve do sumnje od bivseg pa do sadasnjeg partnera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA