≫ 

Otkriven uzrok smrti bogate naslednice: Oteta dok je trčala, njeno telo nađeno posle nekoliko dana

Ubica je uhapšen dan nakon otmice nakon što ga je policija identifikovala uz pomoć DNK na obući koja je pronađena u blizini mesta gde je Flečer poslednji put viđena

  • 0
Eliza Flečer

Foto: Instagram/ @lizawfletcher

Učiteljica iz Tenesija, koja je kidnapovana ranije ovog meseca pa ubijena, umrla je od prostrelne rane u glavi, pokazao je izveštaj autopsije objavljen u četvrtak.

Eliza Flečer (34) imala je ranu od metka u potiljku glave i tupe povrede desne noge i frakture vilice, prema obdukciji koju je obavio Regionalni forenzički centar Zapadnog Tenesija u Memfisu.

- Postoje dva polukružna defekta na lobanji u skladu sa jednim pogotkom u glavu pri čemu metak putuje u smeru pozadi prema napred i sa desne strane nalevo - navodi se u izveštaju.

Flečer je trčala u kampu Univerziteta Memfis kada je naterana da uđe u automobil nakon borbe oko 4 sata ujutru 2. septembra. Policija je rekla da je njeno telo pronađeno 5. septembra iza napuštene kuće nakon velike policijske potrage koja je trajala duže od tri dna.

Eliza Fletcher Flečer ubistvo

Foto: Tanjug/AP

Kleota Abston je ubrzo identifikovan na osnovu snimka na kojem se vidi kako je tera da uđe u vozilo i optužen za ubistvo prvog stepena i kidnapovanje.

Abston je uhapšen dan nakon otmice nakon što ga je policija identifikovala uz pomoć DNK na obući koja je pronađena u blizini mesta gde je Flečer poslednji put viđena, prema izveštajima iz policije.

Šorts za trčanje, koji odgovara onom koji je Flečer nosila na dan kad je nestala, pronađen je u kesi u blizini tela.

Ubistvo Flečer, majke dvoje dece, šokiralo je zajednicu u Memfisu i dovelo do velike podrške njoj i njenoj porodici. Crkva je održala bdenje da se pomoli za nju i njenu porodicu, a trkači u Memfisu i nekoliko drugih američkih gradova održali su događaj u njenu čast nedelju dana nakon što je kidnapovana.

Flečer je unuka pokojnog lokalnog biznismena i filantropa Džozefa "Džoa" Orgila III, koji je osnovao kompaniju za snabdevanje hardverom Orgill iz Memfisa.

Privatno, porodično preduzeće sada vredi 3,2 milijarde dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA