≫ 

Ovo je snimak mesta ubistva iz Paname: Mediji tvrde da je ubijen muškarac (45) sa nadimkom Jai

Crnogorski bezbednosni izvori navode da imaju podatke o dva ubistva u Panami, ali da se vrše dodatne provere jer početni opisi ne odgovaraju opisu Zvicera

  • 0
Radoje Zvicer

Foto: Vijesti

U medijima u Srbiji, ali i regionu, večeras se spekuliše o sudbini Radoja Zvicera, navodnog vođe kavačkog klana koji je, prema navodima portala Republika, ubijen danas u Panami.

Ipak, nešto kasnije je portal Kurir citirao neimenovani panamski medij, a u toj vesti se navodi da je Zvicer živ, ali da je teško ranjen i da se bori za život.

Potom je Blic objavio da je za njihov portal potvrđeno da je Zvicer ubijen.

Crnogorski bezbednosni organi još nemaju zvanične podatke o informaciji da je u Panami ubijen vođa kavačkog klana Radoje Zvicer.

Crnogorski bezbednosni izvori navode da imaju podatke o dva ubistva u Panami, ali da se vrše dodatne provere jer početni opisi ne odgovaraju opisu Zvicera.

Iz Uprave policije je Vijestima rečeno da bi zvaničnim putem o tome mogli biti obavešteni tek za dva do tri dana, s obzirom na sve okolnosti i činjenicu da Zvicer u toj državi najverovatnije nije boravio pod svojim imenom.

Panamski mediji izveštavaju da je ubijen muškarac star između 40 i 45 godina, koji je imao nadimak "Jai". Ipak, nije jasno da li su slučajevi povezani.

Podsetimo, povodom navoda da je Zvicer ubijen, večeras se oglasio advokat porodice Zvicer koji je te navode demantovao.

- Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je videla natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile, važno je da se zna da je moj klijent živ - rekao je za Kurir Vladimir Zarić advokat porodice Zvicer.

Zvicer važi za jednog od vođa klana iz Kotora, koji je funkcionisao na međunarodnom nivou.

Za njim je raspisana poternica, nakon što su objavljeni podaci Evropola u kojima je označen osobom koja ima direktne veze sa pripadnicima tajne i javne policije a u vezi šverca droge, krijumčarenja, ilegalnog držanja oružja.

Video: Pogledajte snimak napada na vođu crnogorskog kriminalnog klana u Kijevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA