≫ 

Američki grad u strahu od serijskog ubice, osumnjičen za pet ubistava za tri meseca

Sve žrtve su muškarci, ubijeni su iz zasede tokom noći ili u ranim jutarnjim časovima

  • 1

U američkom gradu Stokton za tri meseca dogodilo se pet ubistava, a policija veruje da su ona delo jedne osobe i traga za osumnjičenim serijskim ubicom.

Sve žrtve su muškarci, ubijeni su iz zasede tokom noći ili u ranim jutarnjim časovima. Nijedna žrtva nije opljačkana niti je bila povezana sa kriminalom i ubistva ni na koji način nisu bila izazvana, rečeno je iz policije.

Policija je za ABC News navela da poseduje materijalne dokaze koji povezuju svih pet ubistava od kojih se prvo dogodilo 8. jula.

Policija je na Tviteru objavila informacije o osumnjičenom i pozvala građane za pomoć ukoliko imaju informacije o njemu. Ponuđena je i nagrada od 85.000 dolara za informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja.

Policija nije javno identifikovala nijednu od žrtava, ali je porodica poslednje žrtve saopštila da je ubijen Lorenco Lopez.

- On je bio samo osoba koja je bila ovde na pogrešnom mestu u pogrešno vreme u pogrešnim okolnostima - rekao je njegov brat Džeri Lopez za KKSTV.

Majka druge žrtve, Greta Bogou, potvrdila je za ABC News da je njen sin Pol Aleksander Džej (35) ubijen 8. jula 2022. u bloku 5600 Kermit Lane.

Dva dana posle prvog ubistva, policija je povezala pet slučajeva i objavilo sliku osumnjičenog.

Video: Tesla će od sada da juri kriminalce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • struchnyakowsky

    3. oktobar 2022 | 16:23

    treba napomenuti da se radi o stoktonu u aliforniji posto stokton pistoji jos u mnogo saveznih drzava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA