Tinejdžeri ukrali Maserati, pa ga slupali: Jedan poginuo, drugi u teškom stanju, od vozila nije ostalo ništa

Trojica tinejdžera proveravala su da li su vozila zaključana, kada su se vrata Maseratija otvorila, uskočili su unutra i odvezli se u opasnu vožnju

  • 0
Bob Gualtieri šerif

Printskrin: Youtube/Pinellas Sheriff

Trojica tinejdžera pronašla su način da lako ukradu vozilo nakon što su otkrili da Masereti, koji je stajao na prilazu u okrugu Pinelas na Floridi, nije zaključan i da su ključevi ostavljeni unutra.

Međutim, dečačka igra završila se tragično. Jedan od od trojice tinejdžera poginuo je nakon što su se slupali, dok drugi mladić verovatno neće preživeti, rekao je šerif okruga Bob Galtieri tokom konferencije za medije u blizini mesta nesreće.

Trojica tinejdžera Keondrik Lang (15), Mario Bonila (15) i Malači Danijels (16) proveravali su da li su brave na vozilima zaključane. Prema rečima šerifa, Lang se trudio da ne ostavi svoje otiske na vozilima, pa je uz pomoć majice pokušavao da otvori vrata.

Kada su se vrata Maseratija otvorila, Lang je video ključeve unutra, i svi su ušli u vozilo, prenosi Fox13.news.

U međuvremenu su policajci u helikopteru iznad primetili tinejdžere kako ulaze u vozilo. Helikopter je poslat na drugo mesto zločina, a policajci su vodili osumnjičenog u pritvor.

Drugi policajci na zemlji obavešteni su o krađi vozila koja je u toku i probali su da priđu vozilu i da zaustave tinejdžere pre nego što pobegnu, ali su se oni odvezli.

Lang je vozio, Bonila je bio na suvozačevom mestu, a Danijels na zadnjem sedištu.

Kancelarija šerifa okruga Pinelas ima politiku da se ne upušta u jurnjavu na putu, ali kada su tinejdžeri videli da ima policajaca u toj oblasti, pobegli su kao da ih jure, rekao je šerif.

Helikopter je pratio njihovo kretanje iz vazduha, sve do sudara.

Maserati se zakucao u bočnu stranu zgrade i prevrnuo na parkingu. Bonila je poginuo u sudaru, a šerif je rekao da Danijels možda neće preživeti.

Lang, koji je bio za volanom, nalazi se u bolnici i njegovo stanje je stabilno.

Na vozilu je pričinjena ogromna materijalna šteta, a vlasnik Maseratija je obavešten o sudaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA