≫ 

Porodica s detetom ostala bez stana, spavaju u autu: Kriza žestoko pogađa domaćinstva u Britaniji

Postoji strah u zemlji da će sve više porodica završiti na ulici zbog rastućeg iznosa računa za hranu, hipoteke, pa se mnoge porodice bore da sastave kraj sa krajem

  • 1
Mame češće uzimaju bolovanje kako bi brinule o deci Foto: Pixabay

Očajan par sa malim detetom primoran je da spava u svom automobilu, jer kriza nastavlja da pogađa mnoga domaćinstva u Velikoj Britaniji, prenosi Miror.

Porodica, koja je pronađena kako spava u "kiji" u Lidsu u petak uveče, koristila je nešto svoje odeće da se ugreje, rekao je član tima zaduženog za pomoć ugroženim građanima.

Postoji strah u zemlji da će sve više porodica završiti na ulici zbog rastućeg iznosa računa za hranu, hipoteke, pa se mnoge porodice bore da sastave kraj sa krajem.

Tim za podršku našao je hotel za porodicu tokom vikenda, a sada traže opcije da im pomognu na duže staze, kao što je plaćanje stana dok napolju ne postane još hladnije.

Posle apela na društvenim mrežama, brojni ljudi su se javili nudeći porodici sobu u kojoj mogu da borave, a otvoren je i nalog na stranici GoFundMe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    4. oktobar 2022 | 08:09

    Ma bolje vam je da ćutite jer ako Zelenski čuje da se žalite narediće da spavate u moru,do duše u plićaku do kolena ali ipak u ledenoj vidi jer stanje vasa zrtva maspram ljubavi prema Ukrajni!?Ima da patite i da volite Ukrajnu bez pogovora!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA