≫ 

Zlostavljao leševe u mrtvačnicama, ubio dve žene: Nekrofil optužen za još 16 seksualnih delikata

Dejvid Fuler je prošle godine dobio doživotni zatvor za ubistva Vendi Knel i Kerolajn Pirs u Tunbridž Velsu u Kentu 1987. godine.

  • 1
David Fuller Foto: Profimedia/Chris Eades / News Licensing

Električar koji je ubio dve žene i zlostavljao leševe u mrtvačnicama optužen je za još 16 seksualnih delikata, saopštila je policija.

Dejvid Fuler je prošle godine dobio doživotni zatvor za ubistva Vendi Knel i Kerolajn Pirs u Tunbridž Velsu u Kentu 1987. godine.

Električar je takođe snimio sebe kako zlostavlja leševe, uključujući devetogodišnju devojčicu i ženu (100), u bolničkim mrtvačnicama više od 12 godina pre hapšenja u decembru 2020. godine.

Policija Kenta saopštila je da se Fuler (67) izjasnio krivim za seksualne delikte nad 78 preminulih žena u mrtvačnicama u bolnici Tunbridž Vels i u bivšoj bolnici Kent i Saseks između 2008. i 2020. godine.

Nakon što je istraga dovela do dokaza o 101 žrtvi u mrtvačnicama, Fuler je optužen za dodatna krivična dela u vezi sa 23 preostale žrtve, saopštila je policija Kenta.

Trinaest od 23 dalje žrtve - koje su sve bile odrasle žene - zvanično je identifikovano, ali policija nije mogla da identifikuje ostalih 10 žena, dodaju iz policije.

Fuler će se u četvrtak pojaviti pred Magistratskim sudom u Medveju putem video veze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    5. oktobar 2022 | 08:22

    Nije mi jasno sta ce ovakvi u zatvoru,pod mac,ovakvi ne treba da zive!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA