≫ 

Tinejdžer iz Teksasa upao na dečje odeljenje bolnice: Davio dve bebe, govorio im da umru

Saopšteno je da je mladić najverovatnije bio u bolnici jer mu se devojka porađala

  • 1
Markus Divejn Mekovan Džunior Marcus Dewayne McCowan Jr Foto: Ector County Sheriff’s Office

Tinejdžer (18) iz Teksasa uhapšen je nakon što je upao u obdanište u okviru bolnice i počeo da davi bebe, a zatim je napao i zaposlene.

On je u ponedeljak optužen za nekoliko krivičnih dela, uključujuži i dve tačke za pokušaj teškog ubistva.

Povodom ove tragedije oglasila se i lokalna policija.

- Policajci su odmah reagovali po prijavi, nakon što je osoblje bolnice javilo da je jedan muškarac nasilno ušao u dečju sobu i počeo da napada pacijente i osoblje.

Saopšteno je da je mladić najverovatnije bio u bolnici jer mu se devojka porađala.

Svedoci kažu da se on sve vreme ponašao čudno. U jednom trenutku ga je medicinska sestra zamolila da napusti bolnicu, a on ju je onda snažno uhvatio za ruku. Nakon toga je počeo da trči svuda po hodnicima.

U jednom trenutku je spazio jednu porodilju i njenu bebu, pokušao je da provali na odeljenje međutim, vrata su bila zaključana. Tada je gurnuo dve medicinske sestre i pokušao da nasilno uđe u prostorije odeljenja.

On je u jednom trenutku zgrabio dete od majke, a zatim je sa bebom otišao u sobu za uspostavljanje laktacije gde je počeo da davi bebu, piše Yahoo news.

Trapeut koji je bio u blizini video je kako čovek davi dete i kako bebino lice postaje modro. On je ispričao policiji da je čuo muškarca kako više "Umri" dok drži dete visoko podignuto.

On je navodno u bolnici pokušao da zadavi još jednu bebu. Terapeut je pokušao da obuzda mladića i baci ga na zemlju, a za to vreme je pridržavao bebnu glavu.

U tom trenutku su u prostoriju ušli policajci koji su uspeli da ga savladaju. Iako je pružao otpor ubrzo je uhapšen, a kod njega je pronađena i droga.

Video: Šokantni snimak policije: Otmičar koristio otetu bebu (1) kao ljudski štit prilikom hapšenja

(Telegraf.ra)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA