Bizarna scena u Hjustonu: Mladić plesao na kamionu u pokretu, udario u nadvožnjak i poginuo

Vozač kamiona na kom je nesrećni mladić igrao priveden je u policijsku stanicu, ali je nakon što je ispitan pušten na slobodu

  • 0
kamion ilustracija Foto: Pixabay/ Ilustracija

Muškarac (25) iz Hjustona, koji se snimao dok igra na krovu kamionske prikolice u pokretu, poginu je nakon što je udario u nadvožnjak.

Incident se dogodio na auto-putu u Hjustonu, oko 11.30 časova. On je odjednom pao sa krova na put, a ovaj incident šokirao je mnoge vozače koji su se u tom trenutku našli u blizini.

Na snimku koji kruži mrežama vidi se mladić kako igra na krovu kamionske prikolice dok se kreće.

Mladić, za koga se veruje da ima 25 godina, je sve vreme pomerao kukove i mahao rukama u vazduhu. On je uspeo da vidi i izbegne jedan nadvožnjak, ali kada mu je nakratko odlutala pažnja on je udario u drugi, a zatim je od siline udarca sa visine pao na auto-put.

Vozač kamiona na kom je nesrećni mladić igrao priveden je u policijsku stanicu, ali je nakon što je ispitan pušten na slobodu, piše Mirror.

Policija je u međuvremenu pokrenula istragu, aviše detalja biće poznato kada ona bude okončana.

Lokalni mediji pišu da je mladić odmah prevezen u bolnicu u Hjustonu, međutim on je navodno na licu mesta proglašen mrtvim.

Video: Saobraćajka kod Kaća: Sudarili se kamion i automobil, ima povređenih


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA