Slučaj male Lole: Uhapšen maloletnik, bratu ubijene devojčice poslao jeziv snimak

Roditelji ubijene devojčice su odmah prijavili slučaj policiji, koja je ubrzo pronašla maloletnika koji je napravio ovu jezivu montažu i privela ga

  • 0
Lola Davijet, Lola Daviet

Foto: Facebook/Delphine Daviet, FRANCOIS LO PRESTI / AFP / Profimedia

Policija u Francuskoj privela je maloletnika zbog sumnje da je bratu ubijene Lole Davijet (12) poslao neprimereni video snimak.

Maloletnik se sumnjiči da je starijem bratu Lole Davijet, koja je brutalno silovana i ubijena 14. oktobra u Parizu, poslao video snimak na kojem se vide dve kutije, koje formiraju izgled kovčega, a iz njih izranja Lolina fotografija.

Lolinog brata, koji je takođe maloletan, je potom upitao "šta misliš o ovoj montaži", prenose francuski mediji.

Roditelji ubijene devojčice su odmah prijavili slučaj policiji, koja je ubrzo pronašla maloletnika koji je napravio ovu jezivu montažu i privela ga.

Mališan će u januaru biti izveden pred sud, a terete ga sa više krivičnih dela, uključujući i nasilje sa predoumišljajem.

Francuski mediji navode da maloletnik nije od ranije poznat policiji.

Podsetimo, Lola Davijet je mučena, silovana i brutalno ubijena 14. oktobra u Parizu. Devojčica se kobnog dana nije vratila kući iz škole, a kamere su snimile kako u 15.15 časova ulazi u zgradu, a za njom nepoznata žena. Lola do stana nikad nije stigla, a osam sati kasnije, njeno telo sa tragovima mučenja pronađeno je u sanduku nedaleko od zgrade.

Obdukcija je otkrila da je umrla od posledica gušenja, da je seksualno zlostavljana, a pronađene su i brojne povrede po telu i vratu, među kojima i povrede na stopalima, gde su bili su utisnuti brojevi "0" i "1".

Motiv za ovaj svirepi zločin i dalje nije otkriven.

Za njeno ubistvo osumnjičena je Dabija B. (24), koja je živela u istoj zgradi gde i Lola.

Video: Rekonstrukcija ubistva devojčice Lole: Ušla u zgradu, nije stigla do stana, našli je mrtvu u koferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA