ZOO VRT IZ PAKLA: Danci posle žirafe ubili i četiri lava (FOTO) (VIDEO)

Iz zoološkog vrta u Kopenhagenu su saopštili da su usmrćeni mužjak star 16 godina, ženka od 14 godina i dva njihova mladunca. Ovaj zoološki vrt bio je u epicentru skandala i u februaru, kada je u njemu ubijena žirafa, čijim su mesom nahranjeni lavovi

  • 12
Lavovi i mladunče Foto: AP/Tanjug

Danski Zoo vrt u Kopenhagenu, koji je dospeo u žižu javnosti prošlog meseca kada su nadležni u njemu usmrtili zdravu žirafu i njome nahranili lavove, ponovo je šokirao svet odlukom da ubije četiri lava!

Iz zoološkog vrta su saopštili da su usmrćeni mužjak star 16 godina, ženka od 14 godina i dva njihova mladunca.

Kao obrazloženje te odluke nadležni iz vrta u Kopenhagenu naveli su da su životinje ubili zbog nedostatka prostora pošto u Zoo vrt uskoro stiže mladi mužjak lava.

Povratak u divljinu nije bio moguć, a mladunci ne bi mogli da se sami staraju o sebi. Četiri lava su uspavana, za razliku od pomenute žirafe Mariusa koja je svirepo ubijena.

Nakon tog ubistva nadležni su pozvali sve posetioce, uključujući i decu, da gledaju kako lavovi proždiru ostatke žirafe.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aerosmith

    26. mart 2014 | 16:31

    monstrumi jadne zivotinje

  • Petra

    26. mart 2014 | 16:57

    Mogli su da ih poklone nekom ZOO vrtu koji nema sredstava za nabavku novih zivotinja. Mada se zna gde je divljim zivotinjama mesto.

  • aerosmith

    26. mart 2014 | 16:40

    monstrumi.jadne zivotinje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA