STIVEN SIGAL: Amerikanci nemaju pojma o situaciji u Ukrajini (FOTO)

- Narod Krima želi da živi u Rusiji. Amerikanci malo znaju o situaciji u Ukrajini. Mišljenje donose na osnovu onoga što gledaju na televiziji, a ona pokazuje samo ono što Obamina administracija želi da pokaže narodu - rekao je Sigal

  • 18

Nikava propaganda, bilo ona proruska ili proukrajinska, nije mogla da spreči stanovnike Krimskog poluostrva da donesu odluku. Demokratija je slobodno izražavanje volje, a oni žele da žive u Rusiji. Mislim da je to najvažnije - izjavio je junak holivudskih akcionih filmova Stiven Sigal listu "Rosijskaja gazeta" u Rumuniji, gde trenutno snima film.

- Stvar je u tome što Amerikanci malo znaju o situaciji u Ukrajini. Mišljenje donose na osnovu onoga što gledaju na televiziji, pre svega na CNN-u, a ona pokazuje samo ono što Obamina administracija želi da pokaže narodu - rekao je Sigal, inače veliki poštovalac i prijatelj predsednika Rusije Vladimira Putina.

On je objasnio da američke televizije predstavljaju Rusiju kao agresora koji je napao Krim.

Sigal je takođe ocenio da je ukrajinski predsednik u egzilu Viktor Janukovič nastradao zbog proruske politike, a da ga je s vlasti zbacila grupa agresivnih nacionalista.

- Zamerili su mu to što vodi prorusku politiku, ali kakvu je politiku mogao da vodi kad etnički Rusi čine 20 posto stanovništva Ukrajine - zapitala se holivudska zvezda.

Sigal je takođe uveren da je Evropska unija do guše umešana u ukrajinsku krizu i da nije žalila para niti birala sredstva da je podstakne.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siniša

    26. mart 2014 | 16:23

    Napoklon da jedna holivudska zvijezda kaže nešto pametno.

  • aleksandar

    26. mart 2014 | 16:43

    Bravo Sigal! Mislim da ce ovo procitati dosta Amerikanaca, da uvide bar malo kakvi su im politicari.

  • Deki33

    26. mart 2014 | 15:47

    Podraka za sigala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA