NA IVICI SMRTI: Devojčica (9) umalo umrla zbog opasne igre napijanja

Igra "Neknominate" u kojoj je cilj popiti piće na uvrnut način, a potom dodeliti sličan zadatak prijatelju mogla je da bude kobna po tri britanske devojčice od 8, 9 i 11 godina, od kojih je jedna završila u bolnici

  • 10

Suluda igra opijanja Neknominate uzima sve veći danak! Tri devojčice iz Britanije, stare osam, devet i 11 godina, mogle su da nastradaju pošto su nakon gledanja klipova na Fejsbuku popile ogromne količine alkohola.

Devojčica stara devet godina završila je u bolnici jer je popila veliku količinu vodke i viskija. Njih tri su se opijale u gradiću nedaleko od Njukasla. Bile su u kući devojčice od 11 godina i alkohol su uzele iz vitrine njene majke.

Devojčica koja je završila u bolnici je po dolasku kući bila bukvalno oduzeta od alkohola. Ona je povraćala i nije znala za sebe, ispričala je njena majka Mišel.

S druge strane, majka najstarije od tri devojčice kaže da je za sve kriv Fejsbuk. Ona traži da nadležni iz te kompanije zabrane objavljivanje video-klipova suludog ispijanja na toj mreži.

Podsetimo, bolesna, ali popularna igra u kojoj je cilj popiti piće na uvrnut način, a potom dodeliti sličan zadatak prijatelju odnela je nekoliko žrtava do sada.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk / Foto - ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    2. april 2014 | 16:57

    9 godinaa i igra se "napijanja",9 GODINAA!!!! JA U NJENIM GODINAMA SAM BJEZALA OD ALHOHOLA I KAFE,A IGRU NAPIJANJE SAM PRVI PUT IGRALA NA EKSKURZIJI U 4 SREDNJE

  • XYZ

    2. april 2014 | 17:16

    Sta rade ova deca?

  • Preljepa

    2. april 2014 | 20:00

    A cuj majku! Da Fejsbuk zabrani klipove kako bi njeno devetogodišnje dete moglo i dalje da ga koristi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA