POSLE NOVAKA POLEĆE DIVAC: Air Serbia avionu dala ime košarkaške legende (FOTO)

- Ponosan sam što je moje ime u vezi sa "Air Serbia", koja donosi dobre stvari u našoj zemlji i celom regionu - izjavio je Vlade Divac uoči svečanog krštenja "Erbasa 320"

  • 35

U okviru programa "Žive legende" avio kompanija "Air Serbia" je, posle Novaka Đokovića po kojem je nazvan prvi avion, odlučila da drugi nazove po košarkašu Vlade Divcu.

Svečano krštenje "Erbasa 320" održano je na aerodromu Nikola Tesla, a već oko podneva "Divac" će poleteti ka Londonu, prenosi "Sportski žurnal".

Ponosan sam što je moje ime u vezi sa "Air Serbia", koja donosi dobre stvari u našoj zemlji i celom regionu. Ovo partnerstvo će svetu predstaviti pravu sliku Srbije - izjavio je Divac.

Odluka "Air Serbia" utemeljenje ima u sportskoj karijeri, dugogodišnjem humanitarnom radu, kao i globalnoj prepoznatljivosti košarkaške legende.

- Vlade je poznat širom sveta. Sa legendarnom karijerom i humanitarnim radom uklapa se u viziju "Air Serbia" da postanemo vodeća avio kompanija u regionu. Divčeva priča odslikava odlučnost i uspeh, vrednosti koje želimo da budu prepoznate i u "Air Serbia" - rekao je prvi čovek ove kompanije Dane Kondić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA