PAO NA PRUGU: Voz čoveku odsekao nogu na Glavnoj železničkoj stanici!

Nesreća se dogodila kada je voz koji saobraća iz Beograda prema Nišu krenuo iz stanice, a muškarac star oko 45 godina pokušao da uskoči u voz u pokretu

  • 0

Na glavnoj beogradskoj železničkoj stanici jutros oko 7.30 došlo je do teške nesreće. Kako javlja RTS, čovek star oko 45 godina pao na prugu i tom prilikom mu je voz amputirao nogu.

Okolnosti pod kojima se nesreća dogodila još nisu poznate i istraga je u toku.

- Voz je čoveku odsekao levu potkolenicu. Ekipa Hitne pomoći zbrinula je povređenog muškarca na licu mesta i prevežen je u Urgentni centar na odeljenje reanimacije - rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Direktor Medija centra Železnica Srbije Nenad Stanisavljević rekao je da je do nesreće došlo na osmom koloseku kada je muškarac pokusao da uskoči u voz u pokretu.

- Nesreća se dogodila kada je voz koji saobraća iz Beograda prema Nšu krenuo iz stanice i muškarac je pokušao da uskoči u voz u pokretu - rekao je Stanisavljević Tanjugu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA