CARICE: Pogledajte kako su se Novosađanke obračunale s razbojnikom! (VIDEO)

Maskiran i naoružan, S. P. je opremljen hirurškom maskom pokušao da opljačka prodavnicu "San Index", ali mu to nije pošlo za rukom jer su vlasnica prodavnice i njena sestra odbijale da mu daju novac, a čak su ga i jurile po novosadskim ulicama!

  • 8

Novosađanin S. P. (21) dugo će pamtiti svoj neuspeli pokušaj oružane pljačke prodavnice, jer su ga u tome sprečile četiri nenaoružane žene!

Dva video snimka s nadzornih kamera ovog neuspelog pokušaja pljačke.

Kako Radio 021 saznaje u policiji, maskiran i naoružan S. P. je opremljen hirurškom maskom pokušao u sredu 14. maja oko 18:30 da opljačka prodavnicu "San Index" u Ulici Tihomira Ostojića na Telepu.

On je uleteo u prodavnicu u kojoj su se nalazile vlasnica radnje, njena sestra i njena kćerka i počeo da preti i maše oružjem. Vlasnicu je pod prisilom odvukao i bacio na pod, jer se opirala pljački i odbila da preda novac.

Sestra vlasnice je tada prišla i počela da se obračunava s pljačkašem, gurajući ga i udarajući, a pljačkaš ju je udario pištoljem po glavi. Videvši da radnju neće opljačkati, izleteo iz radnje.

Po saznanjima 021, kćerka vlasnice je potom potrčala za mladićem i tokom desetominutne potere po Bulevaru Evrope sve vreme bila na telefonu s policijom.

Mladi razbojnik je tokom potere bacio pištolj, a policija ga je ubrzo presrela i uhapsila. Ispostavilo se da ćerka vlasnice poznaje pljačkaša i da žive u istom kraju. Kad ga je identifikovala, policiji je priznao pokušaj pljačke. Uz to, imao je i ostatke od hirurške maske na ušima.

Iako ovo nije prvi slučaj da građani pružaju otpor razbojnicima, stručnjaci za bezbednost to ne preporučuju. Kako kažu, materijalna šteta u ovakvim pljačkama je uvek minimalna i pokriva je osiguranje, a u slučaju da se situacija pogorša može doći i do gubitka života, navodi Radio 021.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura bg

    27. maj 2014 | 15:26

    Koje ludace...ovako se gine bre!!!

  • Petar Arsenijević

    27. maj 2014 | 20:35

    Pljačkaš? Pa to je glupan da mu nema ravnog! Žene ga savladale, ha ha ha!

  • Piter

    28. maj 2014 | 00:14

    Dvadeset jednogodisnji S.P.? Pa sto mu krijete ime, ispada da pruzate zastitu negativcu! Valjda treba da se zna od koga ljudi treba da se paze i da bude izlozen javnom ponizenju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA