Policija upala u 35 stanova, zaplenila silno oružje i drogu!

Privedeno je 10 osoba, a zaplenjeno pet pištolja, jedan kratež, veća količina municije, heroina, paracetamola, marihuane i amfetamina

  • 5

U akciji UKP PU za grad Beograd pod nazivom "Grad 1", noćas su policijski inspektori pretresli 35 stanova, koji su u vlasništvu ljudi iz kriminogene sredine.

Pojačano su kontrolisani vozači i vozila, zatim ugostiteljski objekti u kojima dolazi do učestalog narušavanja javnog reda i mira, kao i izvršenja krivičnih dela.

Tom prilikom u policijsku stanicu privedeno je 10 osoba po različitim osnovama.

Zaplenjeno je pet pištolja, jedan kratež, veća količina municije, paracetamola, marihuane, kao i oko 150 tableta psihoaktivne supstance i 15 paketića spida. Takođe, zaplenjeno je i oko kilogram praškaste materije za koju se sumnja da je heroin.

Privedeni su, između ostalih, braća Veljko Bulatović (45) i Dušan Bulatović (38), kao i Miloš Batalović, Miloš Nestorović (38), Mića Milivojević (28) i Željko Đonović (31). Kod njih je pronađena droga i oružje.

Priveden je i Miloš Delibašić (34) za kojim je bila raspisana potraga UKP za grad Beograd.

Po nalogu Tužilaštva, nekoliko osoba je zadržano i određen im je pritvor do 48 sati, a protiv petoro će biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo

    6. jun 2014 | 17:09

    Prvi put čitam puna imena i prezimena!!! Tako je, tako treba! Muka mi je kad pročitam da je uhapšen neki pedofil X.Y. Čemu skrivanje takvih monstruma, dilera droge kod kojih je pronadjena droga a pri tom i vrapci na grani ga vidjaju u sred bela dana na 50m od policijske stanice kako najnormalnije prodaje drogu?! Zar treba JA da prijavljujem takve i pri tom policija MENE skoro pa privodi! Mene ispituje kao da ja prodajem! Novinaru koji je napisao puno ime i prezime ovakve stoke koja truje omladinu drogom- sve pohvale!

  • Pantomime

    6. jun 2014 | 16:17

    Cao zdravo. Grad je nas!!! Nema mesta kriminalu!

  • Hamza

    7. jun 2014 | 00:16

    Jos da pohapsite I one velike dilere I bice te narodni heroji, samo naprijed.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA