ALEKSANDAR RODIĆ: Naspavajte se, doktore Mićo!

- Siguran sam da je Vaš nastup direktna posledica višednevne neispavanosti koju ste nekoliko puta pomenuli. Zbog toga sigurno niste mogli da se setite kad ste tačno doktorirali, ni koliko skupocenih kola imate - poručio je predsednik kompanije i generalni direktor Kurira rektoru Megatrend univerziteta

  • 7

Povodom optužbi rektora Megatrend univerziteta Miće Jovanovića izrečenih sinoć u emisiji "Teška reč" na TV Pink, oglasio se i predsednik kompanije i generalni direktor Kurira Aleksandar Rodić.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Poštovani dr Jovanoviću,

Obraćam Vam se direktno s obzirom na to da ste ime moje kompanije i moje ime lično pomenuli nekoliko puta u emisiji Teška reč na TV Pink, koja je autorsko delo Dragana J. Vučićevića.

Siguran sam da je Vaš nastup direktna posledica višednevne neispavanosti koju ste nekoliko puta pomenuli. Zbog toga sigurno niste mogli da se setite kad ste tačno doktorirali, ni koliko skupocenih kola imate. Vaš pogled uprt izvan kadra u emisiji siguran je simptom nesanice, a možda i očekivanja instrukcija.

Doktore Mićo, zbog te Vaše nesanice, a i navike da formirate Vladu Srbije, kao što ste sami izjavili sinoć, očigledno ste projektovali sebe u ulogu Mila Đukanovića pokušavajući poput dotičnog da proglasite medijskom mafijom sve one koji ne slušaju Vaš diktat. Sve je to, Mićo, prepoznato kao jeftina instrukcija poput svih Vaših jeftinih argumenata.

Bilo je zadovoljstvo pratiti Vaš elokventan nastup.

Naspavajte se, doktore.

Aleksandar Rodić

Adria Media Serbia"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA