Samohrana majka jedva sastavljala kraj s krajem, a onda je došao petak 13-ti (FOTO) (VIDEO)

Ukoliko i vi sanjate o velikom bogatstvu, onda će vas ova priča veoma ohrabriti. Evo kako je samohrana majka Kelsi Zakov iz Detroita od teškog života došla do bogatašice

  • 10

Kelsi Zakov (24) iz Detroita donedavno je morala da radi dva posla kako bi mogla da plati sve račune, a kao samohranoj majci to joj je mnogo otežavalo da vreme provodi sa svoje dvoje male dece.

Međutim, prošlog meseca, ova medicinska sestra doživela je neverovatnu sreću kada je na inače ne preterano sretan dan, petak 13., kupila srećku koja joj je donela neverovatnih 66 miliona dolara, piše portal Avaz.

Nakon početne sreće, odmah je zaključila da će trošenje započeti tako da osigura budućnost svom sinu i ćerki svog dečka pa će se dijelom novca pobrinuti za njihove školarine.

- Oduvek sam sanjala o plavom Fordu Mustangu i o tome kako ću ga jednog dana kupiti, ali mi je pre svega važno da osiguram mirnu egzistenciju svojoj porodici - rekla je Kelsi za NY Dejli Njuz.

Zanimljivo je spomenuti i da čak 11 dana nije znala da je osvojila 66 miliona. Međutim, jednom kad je saznala, srećnu vest je prvo javila svom dečku.

- Mislio je da sam imala saobraćajnu nesreću ili da sam udarila nekog na ulici. Toliko sam urlala - rekla je i dodala da će deo novca potrošiti u humanitarne svrhe i dodala:

- Oduviek sam htela otvoriti neko sklonište za životinje, ali najpre, moram da se pobrinem za svog sina - zaključila je majka sedmomjesečnog sina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA