LETO U SEPTEMBRU: Evo kakvo će vreme biti u narednih mesec dana!

U narednih mesec dana možemo očekivati sunčano vreme sa temperaturama koje će se kretati u intervalu od 20 do 30 stepeni celzijusa. Nešto niže temperature mogu se očekivati krajem septembra, kada će kišu pratiti maksimalne dnevne temperature od 18 stepeni

  • 6

Narednog meseca će u našoj zemlji uglavnom grejati sunce, a oni koji planiraju odmor imaće idealne uslove za to!

Iako temperature u septembru neće ići iznad prosečnih temperatura za ovo doba godine, kiše će biti mnogo manje nego prethodnih meseci, a dnevne temperature će biti onakve kakve pogoduju najvećem delu stanovništva. Ipak, noću će se spuštati, pa će najavljivati siguran dolazak jeseni.

U narednih mesec dana prema prognozi možemo očekivati sunčano vreme sa temperaturama koje će se kretati u intervalu od 20 do 30 stepeni celzijusa.

Ipak, noći će biti hladne, a minimalne temperature u padu. Od minimalnih 18 stepeni celzijusovih, koje možemo očekivati večeras, noćne temperature će se polako smanjivati, tako da će krajem septembra i početkom oktobra minimalne temperature iznositi 10 stepena celzijusovih.

Nešto niže temperature mogu se očekivati krajem septembra, kada će kišu pratiti maksimalne dnevne temperature od 18 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale Lo

    29. avgust 2014 | 13:31

    Boze Svasta.. Nista spektakularno...

  • Nikola

    29. avgust 2014 | 15:53

    Bice ludo od 1.septembra u autobusima

  • Jjk

    29. avgust 2014 | 17:25

    Opet smrzavanje a oni nece da puste daljinsko grejenje jer je "mnogo" toplo a sto placamo cele godine nikom nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA