Slike iz kantrimena predate tužilaštvu!

Danas su u tužilaštvu svedočili prijatelji Luke Jovanovića i očevici saobraćajne nesreće koji su s njim te večeri gurali "ladu" koja se pokvarila na mostu, neposredno pred nalet "kantrimena"

  • 37

U nastavku istrage za smrt Luke Jovanovića 25. jula na Brankovom mostu Treće osnovno tužilaštvo pregledalo je danas "selfi" fotografije uslikane u "kantrimenu" neposredno pre nego što je udario Jovanovića, koji je od povreda preminuo.

 

Tužilaštvu je USB sa fotografijama koje su zabeležene mobilnim telefonom jedne od osumnjičenih Milice Novaković, koja je u pritvoru, dostavio danas njen branilac, pošto je ona pre hapšenja fotografije prebacila na USB.

 

Na fotografijama se jasno vide uslikani na zadnjem sedištu automobila Tamara Bogdanović, Nikola Lepen, Bojana Petrović i Milica Novaković. Dana Manevski, kako je do sada istragom utvrđeno, sedela je na suvozačkom mestu auta kojim je upravljao Marko Milićev, koji je prošlog petka uhapšen u Kini.

 

 

Danas su u tužilaštvu svedočili i prijatelji Luke Jovanovića i očevici saobraćajne nesreće koji su s njim te večeri gurali "ladu" koja se pokvarila na mostu, neposredno pred nalet "kantrimena". Oni su posvedočili da je auto udario u Luku i u "ladu" koju su oni gurali i da je njihov prijatelj od udarca odleteo. Nisu međutim mogli da kažu ko je bio u automobilu, jer se sve odigralo "brzinom munje".

 

Takođe su rekli da su na njihovom autu bila upaljena sva četiri migavca. Jedna od četiri osumnjicene devojke Bojana Petrović, koja se do sada branila ćutanjem, tražila je da da izjavu tužilaštvu, a njeno saslušanje planirano je za ponedeljak.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsa

    5. septembar 2014 | 20:12

    Svi iz auta-ubice da budu adekvatno kaznjeni- bez dogovora i nanogica, znaci samo zatvor

  • Marko

    5. septembar 2014 | 21:10

    Zasto se ovaj poremeceni ubica stalno slika sa isplazenim jezikom ? Trebalo bi mu ga iscupati jer se vidi da uopste nije normalan.

  • Paja Patak

    5. septembar 2014 | 19:53

    Njih 5 na zadnjem sedistu...sitna neka deca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA