ODBILI DA MU DAJU BOLOVANJE: Nišlija pretio da će skočiti sa zgrade RFZO!

Drama u RFZO u Nišu odigrala se oko 14.30 kada se nezadovoljna stranka popela do ženskog toaleta i zapretila da će skočiti sa visine od oko osam metara

  • 7

Jedan Nišlija zapretio je da će izvršiti samoubistvo skokom sa poslednjeg sprata zgrade niške filijale RFZO revoltiran što mu lekarska komisija nije odobrila produžetak bolovanja.

Kako saznajemo, drama u RFZO odigrala se oko 14.30 kada se nezadovoljna stranka popela do ženskog toaleta i zapretila da će skočiti sa visine od oko osam metara.

On je zahtevao od lekarske komisije da mu odobre nastavak bolovanja i priznavanje trajnih prava po osnovu nesposobnosti za rad. Kada mu je saopšteno da on ne ispunjava zakonske uslove za pozitivnu odluku lekarske komisije popeo se na vrh zgrade. Međutim, lekar koji ga je primio posumnjao je a će izazvati incident pa je pošao za njim kako bi se uverio da je napustio zgradu. Zatekao ga je u ženskom toaletu a kada ga je pitao šta tu radi, kivna stranka mu je zapretila da će se ubiti. Obaveštena je policija i Hitna pomoć pa je posle kraćeg vremena, samoubilačka namera osujećena – kažu naši izvori.

Ekipa Hitne pomoći odvezla je nezadovoljnog Nišliju a u slučaju pretnje samoubistvom, proceduralno se primenjuje psihijatrijsko lečenje. U ovom slučaju postoji sumnja da je pokušaj samoubistva insceniran a u cilju ostvarivanja prava po osnovu nesposobnosti za rad.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XY

    10. septembar 2014 | 20:39

    Zanimljivo: zasto je lekar posumnjao i ptatio pacijenta? Odgovor je jasan. Znao je da je covek stvarno bolestan pa se poplasio za sebe ako se nesto desi.Sram ih bilo. Sve treba sme iti i primiti mlade i cestite ljude koji su zeljni posla a ne da godinama "sede" na evidenciji Fonda za zaposljavanje. Ovaj jadnik sigurno nije imao da ih "pocasti" pa je eto proglasen zdravim (posle ovog i ludim) Bruka!

  • M!N

    10. septembar 2014 | 17:18

    Ta komisija je uzasna..Treba da si na samrti da bi dobio invalidsku..

  • froncla

    10. septembar 2014 | 19:25

    sta sve ljudima neće pasti na pamet, samo da ne moraju da rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA