RODITELJI UBIJENE IVANE: Naša ćerka je živa!

Majka tragično nastradale devojčice tvrdi da je njena ćerka došla 2. avgusta u njen dom kako bi oprala kosu, što je potvrdio i sin Srećko, zbog čega kategorično odbijaju da poveruju u priču da je nesrećna Ivana ubijena

  • 64

Porodica Ivane Podraščić (14), koju je 31. jula silovao i svirepo ubio Darko Kostić (39), tvrdi da je ona živa i da je tokom avgusta nekoliko puta dolazila kući da bi se okupala i jela. Majka Nada i brat Srećko i dalje veruju da nije ubijena i da im neko podmeće telo koje nije njeno.

Prema njihovoj priči, Ivana je 2. avgusta, na Svetog Iliju, došla kući u Batajnicu kako bi se malo sredila i okrepila, piše Informer.

- Ušla je na vrata sa bratom Srećkom, zagrlila me i pitala da li sme da opere kosu. Odgovorila sam joj da je napolju hladno i da je bolje da se ne kupa. Sad ja vas pitam kako je moguće da je ona ubijena 31. jula, ako je kod mene bila dva dana posle toga? - priča uplakana majka Nada, a njenu neverovatnu priču potvrđuje i sin Srećko.

- Ivana je živa, a to telo pokušavaju da nam podmetnu. Nemamo mi koga da sahranjujemo - bio je jasan Ivanin brat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Није Монтенегро, већ јуначко Српско легло

    6. oktobar 2014 | 00:56

    А што се ово дешава??

  • Fizioterapeut

    6. oktobar 2014 | 00:59

    Bolest...

  • Nešo

    6. oktobar 2014 | 09:50

    Nema je mesecima a onda došla da se sredi i okrepi pa opet otisla pa ce opet da dodje da se sredi i okrepi ,svašta.Uboga porodice je najveci krivac,žali bože mladog života...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA