NOVI NEREDI NA POMOLU? Beli policijac izrešetao tamnoputog tinejdžera zbog sendviča! (VIDEO)

Incident se dogodio u Sent Luisu, a portparolka policijske stanice je istakla da se nesreća dogodila kada je policajac obavio "pretres pešaka", ali nije naveden razlog za njegov postupak, pogotovo što se zna da on to veče nije bio na dužnosti

  • 7

U SAD se dogodilo još jedno ubistvo tamnoputog tinejdžera za šta je osumnjičen pripadnik policije bele puti, a prema navodima, on je u dečaka ispalio 16 hitaca.

U sredu uveče je policajac (32) koji nije bio na dužnosti, pucao u tinejdžera koji ga je navodno napao, ali su te njegove reči opovrgnute svedočenjem očevidca koji je rekao da je dečak u tom trenutku držao sendvič u rukama.

Incident se dogodio u Sent Luisu, a portparolka policijske stanice je istakla da se nesreća dogodila kada je policajac obavio "pretres pešaka", ali nije naveden razlog za njegov postupak, pogotovo što se zna da on to veče nije bio na dužnosti.

- Osumnjičeni tinejdžer je krenuo da beži, a za njim je pošao i policajac, ali je dečak pucao u njegovom pravcu. Kako bi sačuvao svoj život i obezbedio sebe, pripadnik organa reda je uzvratio vatrom i naneo smrtonosne rane osumnjičenom - navedeno je u saopštenju policije.

Nakon ubistva, nekoliko desetina ljudi se pojavilo na mestu događaja kako bi istakli svoje nezadovoljstvo povodom ovog slučaja, i tada je ustanovljeno da je ubijeni dečak Vonderik Majers (18).

Podsetimo, policija u Misuriju je pre mesec dana ubila Majka Brauna (18) koji je takođe bio crne puti, nakon čega su izbili žestoki protesti širom SAD-a.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: cbsnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA