KRITIČNO STANJE: Šešelj dolazi na VMA?

Lekarski tim iz Srbije predvođen doktorom Milovanom Bojićem, koji je ove nedelje pregledao Šešelja u Hagu, utvrdio je da je njegovo zdravstveno stanje izuzetno ozbiljno i da se Šešelj nalazi u životnoj opasnosti

  • 80

Lider radikala Vojislav Šešelj, kome je početkom meseca dijagnostifikovana metastaza raka na jetri, mogao bi uskoro da bude prebačen na lečenje u Beograd, najverovatnije na VMA, objavio je "Informer".

 

Lekarski tim iz Srbije predvođen doktorom Milovanom Bojićem, koji je ove nedelje pregledao Šešelja u Hagu, utvrdio je da je njegovo zdravstveno stanje izuzetno ozbiljno i da se Šešelj nalazi u životnoj opasnosti.

 

Podsetimo, šef pravnog tima za odbranu lidera radikala Zoran Krasić rekao je da Šešelj nema odgovarajuću i blagovremenu zdravstvenu zaštitu.

 

 

On je kazao da radikali traže da mu se obezbedi odgovarajuća zdravstvena zaštita ili da će u suprotnom 8. novembra otići u Hag da protestuju i traže da Šešelja puste na slobodu.

 

- Danas mu je hitno potrebna sloboda da dođe kući i da mu se ovde pruži adekvatna zdravstvena zaštita - rekao je Krasić i dodao da je Šešelj nevina osoba.

 

On je rekao da su u Haškom tribunalu izveštaj ultrazvuka koji su pokazali Šešelju prekrili belim papirom na mestu na kome je bila napisana dijagnoza.

 

Krasić je naveo da je Haški tribunal još 2006. tražio od Šešeljeve supruge Jadranke da posle poseta suprugu ne obaveštava javnost o njegovom zdravstevnom stanju, što od drugih nije traženo.

 

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Nikolic

    1. novembar 2014 | 01:45

    Pustajte coveka bezdusnici dje ce vam dusa i vama sa vlasti i njima u hagu...

  • Bozidar

    1. novembar 2014 | 08:57

    Sramota je čin Srpske Vlade što čuti i ne cini ništa po pitanju G- Seselja srpskog građanina,kome je neophodna pomoć i asistencija Ministarstva zdravlja.

  • m.m

    1. novembar 2014 | 09:58

    Naravno nije kod njih umro nego kod nas i oni su cisti i bezgresni. Sramota za srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA