POGINUO RADNIK KRUŠIKA: Čelik mu se zabio u grudni koš

Poslovođa kovačnice valjevskog „Krušika“, Risto Ostojić (54), poginuo je na svom radnom mestu kada mu je sa prese izleteo čelični komad težak 18 kilograma

  • 6
Krušik kovačnica, hitna pomoć Foto: Telegraf

Risto Ostojić (54) iz Valjeva poginuo je u kovačnici valjevskog „Krušika“. Do nesreće je došlo kada je iz prese izleteo čelečni komad za pravljenje košuljice mine i naneo smrtonosne povrede nesrećnom čoveku.

On je odmah zbrinut u valjevskoj bolnici, ali lekari posle višesatne borbe nisu uspeli da mu sačuvaju život. U bolnicu je primljen sa teškim povredama grudnog koša.

Tragedija se dogodila sinoć oko 18.30 časova, a Ostojić je od zadobijenih povreda preminuo oko 22.40 časova u valjevskoj bolnici. Prema prvim rezultatima istrage, do tragedije je došlo je nastradali radnik nije ispoštovao potrebnu proceduru.

- Na tu presu stavlja se po jedan komad, a utvrđeno je da je u trenutku nesreće Ostojić odjednom stavio tri čelična komada. Srednji deo je izleteo iz prese i pogodio ga u grudni koš- navode naši izvori bliski istrazi.

U valjevskom „Kovačkom centru“ kažu da je nastradali radnik bio najiskusniji u toj fabrici.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    8. novembar 2014 | 14:14

    Pokojni nije ispostovao proceduru? On bi sada trebao da demantuje poslovodstvo da mu to nisu oni nalozili? Saucesce porodici.

  • Zoran

    8. novembar 2014 | 13:55

    Najiskusniji a takvu gresku da napravi ne uklapa se nesto saucesce porodici

  • Grof

    8. novembar 2014 | 14:01

    Trenutak nepaznje i eto tragedije:-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA