VELIKA ALBANIJA U PRAKSI: Na nalepnici Pećkog piva i Bujanovac, Preševo i Medveđa! (FOTO)

Na novoj nalepnici čuvenog Pećkog piva nalaze se i imena gradova koja su u sastavu centralne Srbije, a koji bi, po planu ekstremista, trebalo da budu u Velikoj Albaniji. Na ovu provokaciju ukazao nam je čitalac Goranac koji živi na Kosovu

  • 92

Na novoj nalepnici čuvenog Pećkog piva nalaze se i imena gradova koja su u sastavu centralne Srbije, a koji bi, po planu ekstremista, trebalo da budu u Velikoj Albaniji.

Tako su pored Prištine, Tirane i Gnjilana, na ovoj nalepnici svoje mesto našli i Preševo, Bujanovac i Medveđa?!

Ovu fotografiju nam je poslao stanovnik Gore na Kosovu i Metohije, koji zbog svoje sigurnosti ne želi da mu se pominju podaci.

- Javljam se s Kosova iz Gore. Mi Goranci smo lojalni građani Republike Srbije. Kao takav danas sam se veoma iznenadio kad sam na flaši piva ugledao gradove Velike Albanije, koji u stvari pripadaju jugu Srbije - kaže naš čitalac, uz molbu da mu ne pominjemo ime.

Velika Albanija je projekat koji ima za cilj ujedinjenje svih Albanaca u jednu državu. Albanci ovaj koncept često nazivaju „Etnička Albanija“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • เจ้าชายอาหรับ

    28. novembar 2014 | 14:35

    Mi Goranci smo uvek bili I bicemo gradjani nedeljive R.Srbije koju mrzi ceo svet zbog gamadi koja I dan danas kuka I glumi da ih Srbi ugrozabaju...a samo smo branili svoje...a zamislite da smo isli u osvajacke ratove....

  • Zvezdan

    28. novembar 2014 | 14:10

    Da Bog da im preselo

  • Milutin

    28. novembar 2014 | 14:18

    Cega se sve sipci nece dosetiti? Iako oni zbog religije ne piju alkohol, presesce im ubrzo to pivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA