Uhapšeni otac i majka dece koja su pretukla Rašu Popova! (VIDEO)

Raša Popov (81), srpski književnik, dugogodišnji televizijski novinar, zvezda dečje televizijske emisije “Fore i fazoni”, krajem oktobra je bio žrtva braće I. N. (10) i J. N. (11), koji imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa, a jedan starac je umro nakon što su ga pretukli

  • 39

Policija je danas uhapsila roditelje, majku i oca dece koja su pretukla Rašu Popova, kao i starijeg muškarca koji je posle povreda preminuo.

POTRESNA ISPOVEST RAŠE POPOVA: Obesne ratničke igre su uzele maha (VIDEO)

Njima se na teret stavlja zanemarivanje i zlostavljanje maloletne dece.

Raša Popov (81), srpski književnik, dugogodišnji televizijski novinar, zvezda dečje televizijske emisije “Fore i fazoni”, krajem oktobra je bio žrtva braće I. N. (10) i J. N. (11), koji imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa, a jedan starac je umro nakon što su ga pretukli.

Inače, braća I. N. i J. N. su dospeli u javnost kada je otkriveno da su u septembru jednog starca u Deligradskoj ulici pretukli i opljačkali, posle čega je nesrećni čovek preminuo.

Njima se ne sudi jer zbog godina nisu krivično odgovorni.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamy

    4. decembar 2014 | 17:25

    I maloletne monstrume iza brave,ubice jos pet neduznih dok budu u dodu kada se odgovara,a sta do tada? Kakva glupost ne mogu da budu krivicno gonjeni,ne cekajte da ubiju ili opljackaju jos nekog ili i sami budu unijeni!!!

  • nataeos

    4. decembar 2014 | 17:13

    Nisu odgovorni? Ne nego je deda milutin iz Sapca...

  • Milan

    4. decembar 2014 | 16:47

    Nemojte da pisete i prepisujete nove zakone iz bolesnih drzava nego vratite zakon iz 70 tih kada je policija imala sva prava, roditelji, ucitelji,nastavnici i profesori vaspitavali decu onako kako ih treba vaspitavati i izvesti na pravi put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA