STRAHOTA: Petogodišnjem dečaku iščupali srce!

Istražitelji na slučaju su istakli da se radi o "bolesnoj i nasilnoj smrti", što ih dovodi do pitanja da li je ovo brutalno ubistvo imalo veze sa nekim kultom ili ritualnim običajima

  • 4

U mestu pod imenom Alva koji se nalazi u centralnom delu Škotske, desio se stravičan događaj kada je pronađeno telo mrtvog dečaka (5) kome je iščupano srce. Sumnja se da je nesrećni mališan bio deo ritualnog ubistva i običaja koji prate ovakav monstruozni čin.

Dečakova majka je poreklom iz Bocvane i ispitivana je u toku policijske istrage. Ona je pored sina koji je nastradao na ovaj brutalan način, imala i ćerku, koja je dobro i na bezbednom, kako tvrde lokalne vlasti.

Jedan od istražitelja koji je bio na mestu zločina, izjavio je da se radi o "bolesnoj i nasilnoj smrti", dok je policija objavila da je žrtva imala "značajne povrede" na svom telu. Bolničari su ga proglasili mrtvim na samom mestu ubistva, bez ikakve šanse i vremena da mu pomognu. Dok su ulice bile blokirane zbog ovog strašnog incidenta, forenzičari su ispitivali oblast ispred stana i travnjak.

Majka je trenutno u pritvoru, ali se još uvek postavlja pitanje koji su krivci i motivi za ovakav zločin. Nesreća se dogodila u vrlo mirnom kraju, u kući ove porodice, tako da lokalni zvaničnici upozoravaju ljude da ne strahuju i da ne postoji rizik po njihovu bezbednost.

- Doselila se ovde skoro, možda prošle godine. Uvek je bila tiha, ne znam ništa o njoj, osim da je živela sa dvoje dece. Ne znam da li je imala partnera, viđala sam je samo kad je išla do škole i nazad. Zavese su joj uvek bile navučene - rekla je Viktorija Tomson.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA