SPAVAJ MIRNO, ANĐELE: Ovo je dečak kojem su iščupali srce! (FOTO)

Komšije su čitavog dana ostavljale cveće i nežne plišane igračke ispred kuće gde je nastradao ovaj mališan sa porukama sadržine "Dragi Bože, zašto" i "Spavaj mirno, mali"

  • 10

Skot Čiraši (5) ubijen je na brutalan način u mestu Alva u Škotskoj, kada ga je policija pronašla sa strašnim povredama i iščupanim srcem. Sumnja se da je nesrećni mališan bio deo ritualnog ubistva i običaja koji prate ovakav monstruozni čin.

Jedan od istražitelja koji je bio na mestu zločina, izjavio je da se radi o "bolesnoj i nasilnoj smrti", dok je policija objavila da je žrtva imala "značajne povrede" na svom telu.

Komšije su čitavog dana ostavljale cveće i nežne plišane igračke ispred kuće gde je nastradao ovaj mališan i opraštali se od nevinog izgubljenog života. Oni su ostavljajali poruke sadržine "Dragi Bože, zašto"  i "Spavaj mirno, mali" i palili sveće u znak sećenja. Majka nesrećnog dečaka Faraj, pojaviće se u ponedeljak na sudu jer se sumnja da je povezana sa ovim incidentom u Škotskoj.

Deca koja su išla u istu školu sa preminulim dečakom, kao i njihovi roditelji, pričaju o malom Skotu da je bio divno dete i da ne mogu da poveruju u ono što se dogodilo, kao ni da njegova majka ima veze sa tim.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    7. decembar 2014 | 14:48

    Oh neeee. Zar i to postoji na svijetu? Brutalno iscupati srce neduznom bicu???:(((((

  • daca

    7. decembar 2014 | 15:59

    Ovo ne mogu da komentarisem. Nije trebalo da procitam. Nije trebalo...

  • Todor

    7. decembar 2014 | 15:35

    Jadan mali. Da umre na takav nacin. Lepo sanjaj Schot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA