Srpska seksi nastavnica zapalila đake fotkama na Fejsbuku! (FOTO)

Profesorka osnovne škole Vuk Karadžić u Vranju M.M. rasplamsala je đačke strasti objavljivanjem nepristojnih fotografija na svom Fejsbuk profilu koje svi učenici mogu videti, s obzirom na to da slike nisu zaključane!

Profesorka osnovne škole Vuk Karadžić u Vranju M.M. rasplamsala je đačke strasti objavljivanjem nepristojnih fotografija na svom Fejsbuk profilu koje svi učenici mogu videti, s obzirom na to da slike nisu zaključane!

One su dostupne svim korisnicima te društvene mreže, pa tako fotografije na kojima je ova golišava nastavnica broje i po nekoliko stotina "lajkova". Ne nedostaju i komentari koji se uglavnom odnose na provokativni izgled ove intelektualke.

Vršilac dužnosti direktora osnovne škole „Vuk Karadžić“ Saša Ivković kaže da za Fejsbuk profil koleginice M. M. nije znao, a kamoli za njene fotografije.

Te fotografije nisam video, ali ću ovog trenutka da vidim o čemu se tu radi. S koleginicom ću takođe odmah da razgovaram, jer tako nešto nije dozvoljeno. Postoji kodeks, koji se ne odnosi konkretno na društvene mreže, ali generalno na način oblačenja nastavnog kadra - da. On propisuje da nastavnice ne smeju da nose kratke majice, kratke suknje i sve ono što se smatra nepristojnim oblačenjem – kaže Ivković.

Nastavnica M. M. tvrdi da nije znala da su joj slike javne i vidljive čak i onima koji joj nisu prijatelji na Fejsu.

– Čula sam da su pojedini učenici videli te slike i maločas sam imala razgovor s direktorom škole na tu temu. Verujte da nisam znala da su fotografije javne i da ih može videti svako ko ima Fejsbuk profil. Već danas ću slike ili skinuti ili zaključati. Znam da postoji kodeks ponašanja i oblačenja nastavnika i znam da ovo nije smelo da mi se dogodi. Ispraviću čim pre – kaže nastavnica.

Kako saznajemo, M.M. je na zameni koleginice koja je na porodiljskom bolovanju i njen ugovor ističe maja sledeće godine.

(Telegraf.rs / Izvor i fotografije: Ok radio)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glupost je neunistiva

    13. decembar 2014 | 12:53

    E kad se sjetim mojih nastavnica,nijedna nije imala ispod sesdeset.

  • Ana

    13. decembar 2014 | 13:03

    A sta ce osnovcima profil na fejsu?

  • robi

    13. decembar 2014 | 12:38

    najzad nesto lepo da procitam i vidim,,dajte vise ovakvih nastavnica i casovi ce biti puni djaka..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA