Uhapšen manijak koji je nožem presekao kičmu mladiću u Nišu!

Kako je utvrđeno, G.R. je tokom tuče Stefanu Stankoviću zadao osam uboda u telo od kojih jedan u kičmu usled čega mu je presečena kičmena moždina, zbog čega više nikada neće moći da hoda

  • 22

Niška policija u saradnji sa policijom iz Subotice uhapsila je G.R. (21), za kojim je bila raspisana potraga zbog sumnje da je 22. novembra na Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu nožem naneo teške telesne povrede Nišliji Stefanu Stankoviću (23) zbog kojih će on biti doživotni invalid.

KRVAVI OBRAČIN U NIŠU: Mladić (22) izboden nožem u kičmu!

Niška policija je saopštila da se on sumnjiči za teško ubistvo u pokušaju. Kako je utvrđeno, G.R. je tokom tuče Stankoviću zadao osam uboda u telo od kojih jedan u kičmu usled čega mu je presečena kičmena moždina, zbog čega više nikada neće moći da hoda.

Ostala petorica njegovih saučesnika uhapšeni su 28. novembra. Kako je tada saopšteno, A. T. (18), S. D. (26), M. R. (26) i U. K. (21), su učestvovali u brutalnom premlaćivanju Stankovića. Zbog učešća u ovom krivičnom delu priveden je i jedan petnaestogodišnjak ali je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

ONI SU OD STEFANA NAPRAVILI INVALIDA: Da li ih prepoznajete? (VIDEO)

Identifikaciji počinilaca pomogao je video snimak sa mesta napada. Usledilo je munjevito policijsko hapšenje, ali je G.R. uspeo da pobegne i ode u Suboticu gde se skrivao kod svojih prijatelja.

G. R. će biti sproveden u Kazneno popravni zavod u Nišu.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    11. decembar 2014 | 11:08

    Ja bi mu ptesudio po kratkom postupku. Da li taj mamlaz zna da je tog decka neko dizao od kilo mesa.

  • urke

    11. decembar 2014 | 11:02

    Po 40 godina. To je ORGANIZOVANI kriminal. Bilo ih je vise od dvoje. I nikakve OLAKSAVAJUCE okolnosti. Olaksavajuca okolnost je to da je ukinuta smrtna kazna. I to im je dovoljno. OLOŠ.

  • DD

    11. decembar 2014 | 10:52

    TAKVO DJUBRE NE ZASLUŽUJE ŽIVOT. ILI DUGOGODIŠNJI ZATVOR U SAMICI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA