Deda (66) priznao da je ubio devojčicu (18) s kojom je bio u vezi!

Čedomir Đurić u policiji na saslušanju priznao je inspektorima da je brutalno ubio devojku D.Ć. (18) koja je nestala pre četiri dana jer je htela da okončaju vezu u kojoj su zajedno bili

  • 56

D.Ć. (18), učenica četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Zaječaru, čiji je nestanak prijavljen pre četiri dana, pronađena je mrtva. Ona je bila u vezi sa osumnjičenim za ubistvo Čedomirom Đurićem (66) iz sela salaš Salaš kod Zaječara. Zaječarska policija otkrila je jezive detalje ubistva, a Đuriću je određen pritvor od 48 sati.

Policiji je pronašla telo devojke u ataru sela Glogovica, u jezeru Glogovičke reke, a osumnjičeni je priznao ubistvo.

Mrtva srednjoškolka pronađena je u šumi u okolini Negotina, a policija je na informativni razgovor privela odmah nekoliko osoba među kojima je bio i Čedomir Đurić.

Istraga je pokazala da je osumnjičeni Čedomir Đurić na dan nestanka svojim vozilom došao po nju i zajedno su se odvezli u nepoznatom pravcu. Dok su sedeli u vozilu između njih je navodno došlo do svađe jer je devojka želela da ga ostavi, što se njemu nije dopalo pa je došlo do svađe i tuče u kolima.

- Dok su sedeli u vozilu oni su se posvađali, a D. Ć. mu je razbila mobilni telefon, što je njega iznerviralo pa je krenuo da je brutalno udara. Kada ju je pretukao na smrt, on se kolima odvezao do šume u okolini Negotina gde je izbacio telo i otišao - ispričao je izvor upoznat sa slučajem.

Policija je na osnovu tragova koji su pronađeni krenula u istragu koja ih je dovela do Čedomira Đurića, koji je u policiji na razgovoru prvo negirao da ima ikakve veze sa ubistvom. U njegovom vozilu pronađeni su tragovi kose ubijene devojke, koji su poslati bili na DNK analizi i uklapali su se sa tragovima sa terena.

Nakon što je suočen sa dokazima osumnjičeni Čedomir Đurić policajcima je priznao ubistvo devojke, a glavni motiv je bio to, što je ona htela da raskine sa njim jer se viđala sa drugim momcima što se njemu nije dopadalo pa je došlo do svađe i tuče, a zatim i ubistva u vozilu.

Policiji je rekao da je u devojku bio patološki zaljubljen, ali da je nikada nije čak ni poljubio.

Istraga je takođe pokazala da devojka nije bila silovana, već na smrt pretučena.

Podsetimo D.Ć. (18) nestala je iz Doma učenika u Zaječaru 8. decembra, posle čega joj se gubio svaki trag, pa je prijavljen njen nestanak. Policija od od momenta prijave intenzivno za njom tragala sve dok njeno telo nije pronađeno u sredu uveče u šumi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No coment

    11. decembar 2014 | 12:01

    Bili u vezi.......

  • Vlada

    11. decembar 2014 | 11:54

    Finansirao je

  • Tacit

    11. decembar 2014 | 12:04

    Apelujem na svaku zenu da kupi makar onaj mini suzavac u spreju i uvek ga nosi sa sobom...on nadrazuje oci i onesposobi napadaca toliko da barem moze da se pobegne...treba stvarno organizovati neku ozbiljnu akciju da se spasu zene od siledzija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA