OD SUTRA PONOVO LETOVI ZA ZAGREB: Nakon 23 godine avioni opet lete između srpske i hrvatske prestonice!

- Uspostavljanje linije za Zagreb je značajan i dobrodošao dodatak mreži destinacija Er Srbije koja ubrzano raste. Ovi letovi će odgovoriti na sve veću tražnju za poslovnim i turističkim putovanjima onih koji često putuju između ove dve prestonice i omogućiće im značajnu uštedu vremena u poredenju sa putovanjima vozom ili kolima - rekao je tim povodom generalni direktor Air Serbia, Dane Kondić

  • 3

Srpska nacionalna avio-kompanija Air Serbia uspostaviće sutra let na relaciji Beograd - Zagreb i ta linija biće obnovljena prvi put posle 23 godine. Air Serbia će uspostaviti dva leta dnevno, najavio je srpski avio-prevoznik.

Novi letovi će, kako je navedeno, označiti ponovno uspostavljanje vazdušne linije između ova dva grada, na kojoj je poslednji let obavljen pre 23 godine. Prvi let na ovoj liniji sa dugom istorijom obavio je JAT-ov prethodnik "Aeroput" u februaru 1928. godine.

JAT je ponovo uspostavio letove na ovoj liniji u aprilu 1947. godine i održavao ih je do avgusta 1991. godine.

Novi letovi će klijentima koji putuju zbog posla ponuditi preko matične vazdušne luke Er Srbije, beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", odličnu povezanost sa mnogim destinacijama širom mreže ove avio-kompanije, kao što su Atina, Abu Dabi, Istanbul, Solun, Tel Aviv, Moskva i Larnaka, kao i do ključnih destinacija širom Balkana, uključujući Skoplje, Tiranu, Sofiju, Bukurešt, Tivat, Podgoricu i Sarajevo.

- Uspostavljanje linije za Zagreb je značajan i dobrodošao dodatak mreži destinacija Er Srbije koja ubrzano raste. Ovi letovi će odgovoriti na sve veću tražnju za poslovnim i turističkim putovanjima onih koji često putuju između ove dve prestonice i omogućiće im značajnu uštedu vremena u poredenju sa putovanjima vozom ili kolima - rekao je tim povodom generalni direktor Er Srbije, Dane Kondić.

On je dodao da će novi letovi, takođe, omogućiti dvosmernu povezanost preko Beograda između Hrvatske, ostatka Evrope i značajnih globalnih destinacija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    11. decembar 2014 | 17:57

    Juppiiiiiiii

  • Gaus

    14. decembar 2014 | 08:25

    Super, baš sutra sam nameravao da odem do EU jer sam joj posvećen. Minula me želja da vidim ta dostignuća i lepote.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA