Ovo je anđeo koga je deda monstrum ubio i bacio u jezero! (FOTO)

Mrtva srednjoškolka pronađena je u šumi u okolini Negotina, a policija je na informativni razgovor privela odmah nekoliko osoba, među kojima je bio i Čedomir Đurić koji je priznao ubistvo

Dragana Ćirić (18), učenica četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Zaječaru, čiji je nestanak prijavljen pre četiri dana, a pronađena je mrtva, bila je u vezi sa osumnjičenim za ubistvo Čedomirom Đ. (66) iz Zaječara.

Mrtva srednjoškolka pronađena je u šumi u okolini Negotina mrtva, a policija je na informativni razgovor privela odmah nekoliko osoba među kojima je bio i Čedomir Đurić.

Deda (66) priznao da je ubio devojčicu (18) s kojom je bio u vezi!

Istraga je pokazala sazanje pokazala da je osumnjičeni Čedomir Đurić na dan nestanka svojim vozilom došao po nju i zajedno su se odvezli u nepoznatom pravcu. Dok su sedeli u vozilu između njih je navodno došlo do svađe jer je devojka želela da ga ostavi, što se njemu nije dopalo pa je došlo do svađe i tuče u kolima.

DEDA MONSTRUM: Bio sam patološki zaljubljen u devojčicu koju sam ubio, a nikad je nisam ni poljubio!

Policija je na osnovu tragova koji su pronađeni krenula u istragu koja ih je dovela do Čedomira Đurića. On je u policiji na razgovoru prvo negirao da ima ikakve veze sa ubistvom, međutim u njegovom vozilu pronađeni su tragovi kose ubijene devojke, koji su poslati bili na DNK analizi i ukalpali su se sa tragovima sa terena, piše TV Best.

Suočen sa dokazima osumnjičeni Čedomir Đurić policajcima je prizano ubistvo devojke, a glavni motiv je bio to, što je ona htela da raskine sa njim jer se viđala sa drugim momcima što se njemu nije dopadalo pa je došlo do svađe i tuče, a zatim i ubistva u vozilu.

Podsetimo Dragana Ćirić (18) nestala je iz Doma učenika u Zaječaru 8. decembra, posle čega joj se gubio svaki trag, pa je prijavljen njen nestanak. Policija od od momenta prijave intenzivno za njom tragala sve dok nije pronađeno u sredu uveče u ataru sela Glogovica, u jezeru Glogovičke reke, a osumnjičeni je priznao ubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    11. decembar 2014 | 15:46

    JA SAM IZ SALASA KAO OVA JADNA DEVOJKA I DEDA MONSTRUM. KAO PRVO, OVI LJUDI KOJI VERUJU OVIM GLUPOSTIMA KOJE PISU NOVINARI NEKA SE ZAPITAJU DA SUTRA TAKO NESTO MOZE DA SE DESI I NJIHOVOJ DECI. NISU BILI U VEZI, DEDA LAZE, ONA JE IMALA DECKA SVOJIH GODINA I OVU TRAGEDIJU NIJE ZASLUZILA NI ONA NI NJENI RODITELJI!

  • Dule slinavi

    11. decembar 2014 | 13:10

    Andjeo a vidja se sa matorom drtinom?

  • NE ZNAS ISTINU

    11. decembar 2014 | 13:48

    Mrtva usta ne govore... Najlakse je svaliti krivicu na nju. Da bi se izvukao moze savasta monstrum da prica sada o njoj.Bio u vezi sa njom a nije je ni poljubio. Dete nije ni znalo sta se budali motalo po glavi. Pise da su kucni prijatelji,znaci sela je sa poznatim covekom da je poveze do sela. STRASNO.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA