PREŽIVELA IZ BMW-a SMRTI: Izbila je panika, borili smo se za goli život!

Prema njenom sećanju, Dušan Jovanović koji je vozio automobil iako nije imao vozačku dozvolu, nije video da se put završava i da je pred njima reka

  • 19

U Višem tužilaštvu u Beogradu danas je kao svedok u istrazi o nesreći u kojoj je na Adi Huji nastradalo troje mladih svedočila njihova drugarica Milica Jokić, koja je preživela sletanje BMW-a u Dunav. O detaljima iskaza devojke, danas niko zvanično nije želeo da govori, ali prema nezvaničnim saznanjima, Milica Jokić, iako još uvek potrešena zbog smrti prijatelja ispričala je sve detalje jezive nesreće.

Prema njenom sećanju, Dušan Jovanović koji je vozio automobil iako nije imao vozačku dozvolu, nije video da se put završava i da je pred njima reka. Da su u opasnosti, shvatili su tek kada je BMW počeo da tone i da u njega prodire voda. U panici, svi su se borili za goli zivot i tek kada je bilo kasno za spas, shvatili su da je troje njihovih prijatelja ostalo zarobljeno u automobilu koji je potonuo.

U BMW-u 22. novembra nastradali su Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20).

Osim Milice Jokić i vozača Dušana Jovanovića, koji je u pritvoru, iz potopljenog automobila uspeo je da izađe i Luka Višnjić. Dušan Jovanović, na saslušanju je ranije izjavio da se kaje zbog svega sto se kobne noći dogodilo, kao i da je svestan svoje krivice, dok Luka Višnjić još uvek nije saslušan. Osim Milice Jokić, kao svedoci danas su saslušani i ronioci Žandarmerije, koji su objasnili gde su pronašli nastradale posle nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pepa prase

    11. decembar 2014 | 21:33

    Neka im je laka crna zemlja.

  • T

    11. decembar 2014 | 21:55

    Sta je svima vama ljudi?? Deco ne sedajte u auto molim vas...vidite sta se sve desava... saucesce porodicama.

  • Legenda

    11. decembar 2014 | 21:41

    Da je bmw imao zadnja vrata svi bi se oni spasili kad vam kazem,pola ljudi nezna kako se pomera prednje sediste da izadju,jos guzva u toj panici...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA