ZAMALO NOVA TRAGEDIJA NA ADI HUJI: Četiri 20-godišnjaka jurili škodom ka hladnom Dunavu! (FOTO) (VIDEO)

Nakon nesreće u kojoj je šestoro mladih sletelo u Dunav, dogodila se još jedna, srećom bez posledica. Zabrinjava što na ovoj saobraćajnici od Višnjičkog puta ka Dunavu i dalje ne postoji adekvatna signalizacija koja bi upozorila vozače da nailaze na reku

  • 32

Nova saobraćajna nesreća na Ada huji, srećom bez žrtava. Škoda s registracijom Stare Pazove sletela je nekontrolisano s nasipa ka Dunavu.

Vozilo je tom prilikom zakačilo jedan parkirani automobil i betonski zid. To je usporilo automobil koji se, srećom, zaustavio neposredno pre hladnog i brzog Dunava.

Četiri mladića starosti oko 20 godina izašla su nepovređena iz škode. Na saobraćajnom uviđaju utvrđeno je da vozač (19) škode nije bio pod dejstvom alkohola.

Dizalica Parking servisa podigla je škodu. Protiv vozača biće podneta odgovarajuća prekršajna prijava. Na ovoj pristupnoj saobraćajnici od Višnjičkog puta ka Dunavu i dalje ne postoji adekvatna signalizacija koja bi upozorila vozače na kraj kolovoza i reku.

Podsećamo, nedavno je na istom mestu u saobraćajnoj nesreći stradalo troje mladih ljudi.

UZAK PUT, NULA ZNAKOVA I BRZA VOŽNJA: Evo šta je sve dovelo do tragedije na Adi Huji (FOTO) (VIDEO)

Ovde je BMW smrti izleteo s puta i upao u Dunav (FOTO)

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    13. decembar 2014 | 10:42

    Ako decko nije bio pijan zasto njemu prijava?! Zasto je on kriv ako nema nikakve table ili signalizacije?! Pogledajte ovaj snimak koji pokazuje problematiku,ali ne,umesto Beograd puta i ostalih odgovornih kriv je ovaj decko....Za prethodnu nesrecu nemam opravdanja jer je vozac bio pijan,vozio coveka u gepeku i sl.ali zasto posle toga nema bankine,gumenih odbojnika,zute lampe,reflektujuce trake ili najobicnijo znak?! Da li je to skuplke od necijeg zivota?! Ili mozda se za tako neato nema novaca?! Uzas bre!!!

  • ja pa ja

    13. decembar 2014 | 09:41

    a da izmjestimo taj Dunav... u pm...

  • Aca

    13. decembar 2014 | 10:32

    Jel teško staviti bilo kakvu ogradu, pa makar i na crno dok se ne odrade papirološki uslovi, pa posle to sredite nekim metalnim stubićima ili betonskim da bar u to udare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA