NEVIĐENO: Ukrali vatrogasni kombi!

Nepoznati počinioci ukrali su službeno vatrogasno vozilo Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Zvezdara", koje su zaposleni teškim naporima i sopstvenim radom zaradili i kupili 2008. godine

  • 1

Nepoznati počinioci ukrali su u noći između utorka i srede službeno teretno vozilo "Volksvagen Kedi" (BG 316 JD bele boje), vlasništvo Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Zvezdara" (DVD), u Bulevaru kralja Aleksandra 259 u Beogradu.

Ukradeno vozilo vatrogasci "Zvezdara" su teškim naporima i sopstvenim radom zaradili i kupili 2008. godine, saopšteno je sinoć iz opštine Zvezdara, a prenosi Alo!

S obzirom da je sedište ovog Društva smešteno u stambeno - poslovnoj zgradi i da nema garažu, vozilo je bilo parkirano ispred zgrade sa dvorišne strane u Bulevaru kralja Aleksandra 259, odakle je i ukradeno.

O krađi vozila vatrogasaca DVD "Zvezdara" upoznati su MUP, Vatrogasni savez Beograda i Vatrogasni savez Srbije.

Iz opštine Zvezdara napominju da će nestanak vozila uticati na efikasnost sprovođenja programskih zadataka na zaštiti života građana od požara, na teritoriji gradske opštine Zvezdara i Beograda.

(Telegraf.rs/Foto:ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA