JEDAN OD POSLEDNJIH SUNČANIH DANA: Danas i do 13 stepeni!

Najniža temperatura biće od minus 4 do 4, a najviša od 8 do 13, u mestima gde će se magla duže zadržati i u Timočkoj Krajini oko 4 stepena

  • 0

U Srbiji će ujutru biti mestimično slab mraz i magla, a tokom dana pretežno sunčano i relativno toplo sa temperaturom do 13 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar.

Najniža temperatura biće od minus 4 do 4, a najviša od 8 do 13, u mestima gde će se magla duže zadržati i u Timočkoj Krajini oko 4 stepena.

I u Beogradu, će biti pretežno sunčano i relativno toplo. Duvaće slab, južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće oko 4, na širem području grada oko 0, a najviša oko 13 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 21. decembra, u ponedeljak i utorak ujutro mestimično slab mraz i magla.

U ponedeljak pretežno sunčano, u utorak postepeno naoblačenje, krajem dana na severu i zapadu mestimicno sa slabom kišom. U sredu se očekuje pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, na višim planinama i sa susnežicom i snegom.

U četvrtak i petak suvo i relativno toplo. Zatim do kraja perioda oblacno i svežije, mestimično sa kišom, na planinama i sa susnežicom i snegom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA