Devojka pronađena mrtva u Hajatu biće danas sahranjena

Ivana Bakić Bodrožić je pronađena mrtva u četvrtak, u hotelskoj sobi 326. Njeno telo, sa špricem u podlaktici desne ruke, otkrila je sobarica koja je došla da pospremi sobu

  • 6

Ivana Bakić Bodrožić (31) devojka koja je u četvrtak pronađena mrtva u hotelskoj sobi "Hajata" u Beogradu, biće sahranjena danas u Sirigu u 13 sati.

U tom mestu, na dvadesetak kilometara nadomak Novog Sada, počivaće pored svog oca, koji je preminuo pre oko dve godine.

Njena majka Nada Bodrožić, poslanik u parlamentu Vojvodine, u petak je na svom fejsbuk-profilu imala snage samo da napiše dve oproštajne rečenice od svoje jedinice. U subotu je zanemela od bola. Prijatelji kažu da se Nada već duže vreme bori sa kancerom.

Na njen broj telefona u subotu se javljao se Milan Dabić, porodični advokat, koji je ljubazno zamolio sve novinare da porodicu ne uznemiravaju i da poštuju njihov bol. On je najavio tužbu protiv svih medija koji su "na bestijalan način pisali o Ivani".

Devojka je, podsećamo, pronađena mrtva u četvrtak, u hotelskoj sobi 326. Njeno telo, sa špricem u podlaktici desne ruke, kako je navela policija, otkrila je oko 9.00 časova sobarica koja je došla da pospremi sobu. Kada je ugledala telo devojke, pozvala je policiju i Hitnu pomoć, ali, lekari su mogli samo da konstatuju smrt, najverovatnije, od prekomerne doze droge.

Ivana Bakić Bodrožić umrla od istog anestetika kao i Majkl Džekson? (FOTO)

MAJKA IVANE BODROŽIĆ: Oči moje, kako ću da živim u mraku bez tebe? (FOTO)

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm

    14. decembar 2014 | 11:18

    Da li je devojka bila levakinja?

  • Bulidža

    14. decembar 2014 | 11:27

    Ne mogu da shvatim majku koja se pored smrti svoje ćerke setila fejs-buka. Ludilo

  • valentina

    14. decembar 2014 | 20:18

    Bila je ubijena sa sigurnoscu,ne izgledami kao narkomanka,to nikako!Ova prica podseca na slucaj kantrimen-a i druge....namestaljke do namestaljke!Neka joj laka zemlja,bila je mlada,svaki mlad zivot sto biva izgubljen na bilo kakav nacin je samo za zaljenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA