ZBOG PADA RUBLJE: Putujte neverovatno jeftino na egzotične destinacije. Saznajte i kako!

Naime, poznato je sada već da je juče ruska rublja doživela nezabeležen pad, tačnije, da je kurs valute ruske federacije opadao iz sata u satu odnosu na evro i na dolar, nekad išavši čak i do 40 posto

  • 4

Ruskom kompanijom "Aeroflot" sada za neverovatno mali novac možete proputovati bukvalno ceo svet, a evo i kako se to može izvesti.

Naime, poznato je sada već da je juče ruska rublja doživela nezabeležen pad, tačnije, da je kurs valute ruske federacije opadao iz sata u satu odnosu na evro i na dolar, nekad išavši čak i do 40 posto. Ruska banka je reagovala odmah juče i podigla kamate na 17 posto sa ciljem da spreči dalji pad rublje koji je uzrokovan sniženjem cene gasa i sankcijama koje su uvedene Rusiji zbog sukoba u Ukrajini.

Ono što je bitno za ovu priču je da sada možete iskoristiti devalvaciju rublje i kupiti jeftine avionske karte kompanije "Aeroflot". Poenta je da se karte plaćaju u rubljama, ne u nekoj od stranih valuta, i tako se pravi razlika u ceni, pa karte za sve svetske destinacije, čak i one najudaljenije bivaju vrlo jeftine, u poređenju sa skorašnjim cenama.

Ruski avio prevoznik još uvek nije reagovao na ovu "pojavu", a ako rublja nastavi da slabi, ne sumnjamo da će se pojaviti još mnogo ovakvih primera na ruskom tržištu i među ruskim kompanijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILOS

    17. decembar 2014 | 18:48

    Pa bice ovo duga zima a i bolna kad se zavtne gas.

  • Bosanac

    19. decembar 2014 | 21:07

    E Boga mi i ti jeftini avioni oni po tim sklizanim cijenama mozda voze i na onaj svijet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA