SLUČAJNOST MU SPASLA ŽIVOT: Uspavao se za školu i izbegao masakr Talibana!

Davud Ibrahim (15) je s članovima porodice bio na svadbi u ponedeljak uveče, a sledećeg jutra nije uspeo da ustane na vreme za školu i zbog toga je ostao živ. U vojnoj školi u Pešavaru na severozapadu Pakistana Talibani su upali u vojnu školu gde su ubili 141 osobu, od čega 132 deteta

  • 5

Talibani su juče na severozapadu Pakistana upali u vojnu školu i brutalno ubili 141 osobu, od čega 132 deteta, a 15-godišnjem Pakistancu Davudu Ibrahimu, jedna slučajnost je spasla život. On se uspavao za odlazak u školu, i jedini je preživeli iz odeljenja u kojem su ekstremisti ubili sve đake koje su zatekli.

Davud je sa članovima porodice bio na svadbi u ponedeljak uveče, a sledećeg jutra nije uspeo da ustane na vreme za školu i zbog toga je ostao živ.

- Davud je imao sreće. Nije otišao u školu jer smo bili na svadbi sinoć i on se uspavao. Bila je to sudbina. Davud ne priča ni sa kim, ne priča uopšte. Bavi se džudoom i čvrst je dečko, ali sada ne pokazuje bilo kakve emocije. Samo je ceo dan proveo po sahranama. Niko iz njegovog odeljenja nije preživeo. Svi su pobijeni  - kaže Sufjan, Davudov brat.

NAJVEĆE ZVERI NA PLANETI: Sve o talibanima koji su mučki pobili decu u školi u Pakistanu.

Među ubijenima je bila i Tahira Kazi, direktorka škole. Spasioci su pronašli njeno telo u ruševinama dok su tragali za preživelima.

(Telegraf.rs / Izvor: tribune.com.pk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA