Zgazila čoveka, puštena da se brani sa slobode!

Lj. G. 45 iz Rabrovca, koja je privedena pod sumnjom da je automobilom pregazila pešaka u selu Kusadak u opštini Smederevska Palanka i pobegla s mesta nesreće, saslušana je u Osnovnom tužilaštvu u Velikoj Plani i puštena da se brani sa slobode

  • 13

Lj. G. 45 iz Rabrovca, koja je privedena pod sumnjom da je automobilom pregazila pešaka u selu Kusadak u opštini Smederevska Palanka i pobegla s mesta nesreće, saslušana je u Osnovnom tužilaštvu u Velikoj Plani i puštena da se brani sa slobode.

Nesreća se dogodila u sredu uveče oko 18,20 časova na putu Glibovac-Kusadak. Osumnjičena je vozilom marke "seat" beogradskih tablica naletela na pešaka Dejana Lukovića (37) iz Kusatka koji je podlegao povredama na licu mesta.

Policija je sa krivičnom prijavnom za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći unesrećenom, predala osumnjičenu tužilaštvu u Velikoj Plani.

- Osumnjičena je saslušana, i kako nisu postojali zakonski osnovi za određivanje pritvora, ona je puštena, izjavila je za Novosti Slavica Ivanović, osnovni javni tužilac u Velikoj Plani. Tužilac je naložio obdukciju.

VOZAČ UBICA JE ŽENA: Pregazila pešaka i pobegla, odala je tablica!

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šokiran

    18. decembar 2014 | 15:03

    kako nisu postojali zakonski osnovi za određivanje pritvora, ona je puštena??? Sa koliko evra se piše: Nepostoje zakonski osnovi za određivanje pritvora

  • Laaaa

    18. decembar 2014 | 14:54

    I kako nisu postojali zakonski osnovi za odredjivanje pritvora, zena je oslobodjena, da se brani sa slobode?! Od jutros sve šok za šokom, prvo onom smanjili kaznu, sad ova lala od kuce, odazove se kad hoce, kad nece. Šerijatski zakon je, predivan!!! Zivot za zivot i cao!

  • Sone

    18. decembar 2014 | 17:46

    Haha ne utiče na svedeke i uzeli pasos ne lupaj majke ti takva spodoba ne zasluzuje da vidi svetlost dana narednih 20 dod jer pre svega nije covek jar tako moze pobeći i ne pruziti pomoc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA