JEZIV ZLOČIN: Nožem ubijeno osmoro dece, među njima i jedna beba (FOTO) (VIDEO)

Policija države Kvinslend saopštila je da je dobila poziv da ode u kuću u predgrađe Manora, pošto je obaveštena da je žena zadobila teške povrede. Oni su pronašli tela osmoro dece

  • 6

Australijska policija je danas pronašla tela osmoro dece, uzrasta od 18 meseci do 15 godina, koji su preminuli od rana zadobijenih nožem u gradu Kerns, dok je žena od 34 zadobila teške povrede nožem.

Policija države Kvinslend saopštila je da je dobila poziv da ode u kuću u predgrađe Manora, pošto je obaveštena da je žena zadobila teške povrede.

Policajci su na licu mesta zatekli tela deca i ženu sa teškim povredama na grudima. Ona je prebačena u bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju, prenosi AP.

- U ovom trenutku javnost ne mora da bude zabrinuta za svoju bezbednost osim da je ovo zaista tužan, tužan događaj - rekao je policijski inspektor Bruno Asnikar.

Policija nije želela više informacija da saopšti.

Međutim, Lisa Tajdej, koja se predstavila kao rođaka pronađene žene, rekla je da su deca bila braća i sestre, a da je ranjena žena njihova majka. Ona je takođe navela da je tela u kući pronašao 20-godišnji muškarac, koji je brat nastradale dece.

Ulica u kojoj se nalazi kuća je blokirana za saobraćaj, a na desetine policajaca je došlo na mesto zločina.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pazarac

    19. decembar 2014 | 08:33

    Islamski teroristi.

  • Pahuljica

    19. decembar 2014 | 10:19

    Zato je pojam terorizam i terorista nedefinisan.

  • Feki

    19. decembar 2014 | 17:48

    Šta je slucaj Brejvika ? Šta su slucajevi u USA ? Šta su slučajevi masovnih ubistava u Meksiku ? Šta je ovaj zadnji slučaj u Australiji ? Da nije možda ,,Islamski" terorizam ili ,,Hrišćanski" terorizam ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA