U SVETU RASULO, U RUSIJI MED I MLEKO: Ovakvu idealnu državu Putin želi da vidite (VIDEO)

Ovaj video ima sve elemente da predstavi majku Rusiju u svoj njenoj velelepnosti i moći, a pravljen je kao najava za obraćanje Vladimira Putina naciji, koje je održano juče u jutarnjim časovima

  • 17

Snimak koji ćete videti bi trebalo da vam predstavi Rusiju u najboljem mogućem svetlu, i da vam pokaže kako u federaciji teku med i mleko.

Snimak da su pobedili na Olimpijadi u Sočiju? Tu je. Demonstracija vojne moći u Ukrajini? Takođe je na snimku. Zli Zapad koji je otelotvoren tako što osoba pali zastavu Evropske Unije? Itekako prisutan na snimku. Ovaj video ima sve elemente da predstavi majku Rusiju u svoj njenoj velelepnosti i moći, a pravljen je kao najava za obraćanje Vladimira Putina naciji, koje je održano juče u jutarnjim časovima.

Sa druge strane, neki svetski mediji ovaj video tumače na sasvim jedan drugačiji način. Kako se navodi u jednom članku, Putin sebe predstavlja kao heroja, a ne kao autoritativnog diktatora koji je, gledajući smao svoje interese, uvukao celu državu u geopolitičku krizu i doveo u pitanje budućnost svoje nacije.

Dodaju još da će ovo možda pomoći Rusima na kratko, ali da će na duže staze otvoriti vrata mnogo ozvbiljnijim problemima sa kojima će Putin i njegova administracija morati da se uhvate u koštac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gringooo

    19. decembar 2014 | 16:38

    Ovaj Pljutin je veći lažov od staljina. Nije lažov vec maslaroš i po.

  • DD

    19. decembar 2014 | 16:27

    PUTINE. BOG TE BLAGOSLOVIO

  • DD

    20. decembar 2014 | 10:54

    EKSPANZIJA ZAPADNIH I VATIKANSKIH NAOČALA JE U OPADANJU. KOLIKO GOD SE TRUDILI ISTINA I PRAVDA ĆE DOBITI BITKU. ŽIV BIO PUTINE .......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA